ورژن های زیادی از کوکو گذاشتم
این یکی خیلی راحته و در عین حال خیـــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه و خوش رنگه
مواد لازم:
سیب زمینی : 5 عدد
تخم مرغ :4 عدد
زرشک:3 تا 4 قاشق غ خ
جعفری: 5 قاشق غ خ
نمک و فلفل و زردچوبه
زعفران دمکرده :1 قاشق غ خ
روغن برای سرخ کردن

سیب زمینی ها رو بپزید
بعد اونا رو له کنید و جعفری و زرشک و نمک و فلفل و زردچوبه (زردچوبه خیلی کم بریزید که عطر زعفران رو نگیره)
و زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و تا جایی تخم مرغ اضافه کنید که یه مایه نه شل و نه سفت داشته باشید
مایه کوکو هر چی سفت باشه کوکو خراب میشه
پس اگه یکم شل تر شد نگران نشید
کف تابه نچسب (تفلون یا چدن ) یا تابه دو طرفه رو روغن بریزید و چرب کنید (تابه دوطرفه خیلی کارتون رو راحت میکنه)
تابه رو روی حرارت متوسط بذارید تا داغ بشه
مایه کوکو رو تو تابه پهن کنید و در تابه رو ببندید و بذارید یه طرف کوکو طلایی و برشته بشه
سپس اگه تابه دو طرف هاس خیلی راحت تابه رو برگردونید و بذارید طرف دیگه کوکو طلایی بشه

دست اخر برش بزنید و سرو کنید

من کوکو رو با سس فلفل و کچاپ کنار سالاد کاهوی پر سس و خیارشور و گوجه خیلی دوس دارم
به نظرم خیلی خوشمزه اس
حتما این کوکوی خوش عطر و طعم زعفرانی رو امتحان کنید

