این روش طبخ مرغ بسیار راحت و خوشمزه هست و برای وقتایی که وقت زیادی ندارید ولی میخواید نتیجه عالی باشه
خیلی خوب جواب میده
برای خت این مرغ ران مرغ رو با 2 لیوان آب و نمک و خیلی کم زردچوبه بذارید تا بپزه
وسطای پخت هویج خرد شده و پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید
دست آخر که آب مرغ کشیده شد و مرغ شروع کرد به سرخ شدن
کمی کره و زعفران دم کرده به مرغ اضافه کنید و بذارید مرغ و هویج و پیاز کمی سرخ بشن
مرغ شما حاضره
به همین راحتی
و بهتون قول میدم خیلی خوشمـــــــــــــــــــــــزه خواهد بود
نکته:شما میتونید همین روش رو با گوجه رنده شده و یا رب بجای زعفران هم انجام بدید
با اینکه از ادویه های مختلف هم میتونید استفاده کنید
