این کیک رو برای چند مهمون عزیز درست کردم که خیلییییییییییییییی خوششون اومد و قول گرفتن یکی دیگه براشون درست کنم
کیک خیلی خوشمزه و خوش عطری هست مخصوصا سس کاراملی روی کیک اونو معرکه میکنه
بافت کیک هم یه حالت منسجم و باحال داره
پفش هم خیلی خوبه ...در ضمن درست کردنش خیلییییییییییییییییییی راحته چون همه مواد با هم مخلوط میشه و میره توقالب
برای همین اسمش کوئیک میکس هست
این دستور از خانم صالحه دردائی عزیز هست:
***مواد لازم:
آرد :1 و 1/2 پیمانه
شیر عسلی : یک قوطی 400 گرمی
تخم مرغ همدمای محیط: 3 عدد
کره آب شده یا روغن مایع 150 گرم
پودر کاکائو : 3 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین:1 قاشق چایخوری (تو دستور نبود خودم اضافه کردم)
هل : 3/4 قاشق چایخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
***مواد رویه:
شکر :100 گرم
کره : 50 گرم
خامه صبحانه : 200 گرم
شکلات تلخ:50 گرم (تو دستور نبود اما عالی اش کرد)
اول این نکته رو رعایت کنید و همه مواد رو چند ساعت قبل بیرون بذارید تا همدمای محیط باشن
کره رو هم ذوب کنید و بذارید کمی خنک بشه
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو 3 یا 4 بار الک کنید
فر رو روی 170 درجه روشن کنید
قالبتون رو چرب و آردپاشی کنید یا کفش کاغذ روغنی بندازید (قالب 20 تا 23 سانتی مناسبه)
یا قالب 25 سانتی میان تهی هم خوبه
همه مواد رو با دور کند 1 دقیقه مخلوط کنید بعد با دور متوسط 5 دقیقه دیگه بزنید تا مواد کاملا مخلوط شده و رنگ مایه
کمی روشن بشه
این هم شیر عسلی که مارکای دیگه هم داره:
مایه کیک دو در قالب ریخته و در فر به مدت 40 تا 50 دقیقه بذارید
دوستای عزیز ممکنه زمان پختتون بیشتر هم بشه پس از دقیقه 40 یا 45 به بعد حواستون به کیک باشه
و با یه خلال دندون چک کنید که نسوزه
طرز تهیه سس کاراملی روی کیک:
شکر رو روی حرارت متوسط رو به زیاد بذارید تا ذوب بشه با قاشق اصلا همش نزنید و فقط هر از چند گاهی قابلمه رو بلند کرده
و یه تابش بدید که شکر جابجا بشه و ذوب بشه و اینکه مواظب باشید قهوه ای نشه که دیگه سوخته و به درد نمیخوره
وقتی ذوب شد میتونید همش بزنید
کره و خامه رو مخلوط و گرم کنید و به کارامل اضافه کنید (اگه سرد باشن وقتی اضافه کردید اینور و اونور میپاشه)و مدام هم بزنید
تا کارامل هم نرم شده و با مواد مخلوط شود و سس درست بشه
من 50 گرم شکلات تلخ هم به کارامل اضافه کردم ویه سس شکلاتی خوشمزه درست کردم و عالییییییییییییییییییی بود
این سس رو روی کیک که خنک شده بریزید و تزیینش کنید و بذارید کیک چند ساعت تو یخچال بمونه البته روشو بپوشونید
اینطوری خوشمزه تر میشه
30 دقیقه تا 1 ساعت قبل از سرو کیک رو از یخچال خارج کنید
مطمئنم عاشق این کیک میشید من حتمااااااااااااااااا دوباره درستش میکنم عالی بود
به به جاتون خالی با اون توت فرنگی های روش بی نظیر بود...