سلام دوستای عزیزم
تا فصل مرکبات هست این نوشیدنی فوق العاده رو درست کنید و بذارید تو یخچال یا فریزر برای تابستون
چون خیلییییییییییییییییییییییییییی خنک و خوشمزه اس
مخصوصا برای ماه رمضان محشره
مواد لازم:
15 عدد تی بگ(چای کیسه ای)من تی بگ خوش عطر ارل گری توینینگز، معطر به عصاره برگاموت رو توصیه میکنم و که محشره
آب سرد تگری 3 فنجان و 1 فنجان آب
شکر: 1 پیمانه
پرتقال: 1 عدد
لیمو سنگی:1 عدد
لیموترش: 1 عدد
تی بگ ها رو به هم ببندید و در پارچ که 3 لیوان آب سرد ریختید آویزون کنید و برای 2 ساعت پشت پنجره یا جایی که آفتاب هست
بذارید
در همین فاصله میوه ها رو از وسط نصف کنید
و پوست نصف میوه رو طوری جدا کنید که قسمت سفیدش هم باهاش جدا بشه(توی طعم عالیش خیلی تاثیر داره)
و نصف دیگه میوه هم حلقه حلقه کنید برای توی پارچ
نکته 1:میتونید پوست میوه رو 3 بار بجوشونید تا تلخیش کامل بره و یا میتونید قسمت سفید رو
جدا کنید که تلخی و تیزی نداشته باشه
در یک قابلمه 1 فنجان آب ریخته روی حرارت بذارید و وقتی جوشید شکر و پوست میوه ها رو اضافه کنید
حرارت رو کم کنید و 40 دقیقه بذارید بجوشه
بعد پوست رو جدا کرده و بذارید شهد خنک بشه
بعد از دوساعت که چای خوب تو آفتاب رنگ داد و قرمز شد چای رو کمی فشار داده و از آب خارج کنید
شهد و قطعه های میوه رو اضافه و مخلوط کنید
بذارید یخچال تا خوب سرد بشه یا خرده های یخ توش بریزید و نوش جان کنید
نکته 2: میتونید شهد مرکبات رو تو یخچال بذارید و هربار که از آیس تی تو لیوان ریختید کمی ازش به آیس تی اضافه کنید
آیس تی رو بدون شهد مرکبات و با عسل یا شکر هم میتونید شیرین کنید
در هر صورت خیلیییییییییییی خوشمزه اس


رسپی: cravingsomethinghealthy.com