این هم یکی دیگه از سری دستور های والنتاین
خیلی خوشمزه
راحت
و خوشگل
حتما با این دسر همسر خودتون رو حسابی سورپرایز کنید مطمئنم خیلی خوشش میاد
مواد لازم برای لایه ژله قرمز:
ژله توت فرنگی 1 بسته
آب جوش:1 لیوان
آب سرد:نصف لیوان
مواد لازم برای لایه پاناکوتا:
خامه صبحانه:1 بسته 200 میلی لیتری
چوب دارچین:چند تکه
عسل : 3 قاشق غ خ یا 2/5 قاشق غ خ شکر
پودر ژلاتین:1 قاشق غ خ
شیر: نصف پیمانه
مواد لازم برای لایه آناناسی:
ژله آناناس:1 بسته
بستنی وانیلی یا زعفرانی:3/4 لیوان
آب جوش:1 لیوان
ابتدا ژله قرمز رو با 1 لیوان آب جوش کامل حل کنید و بعد آب سرد اضافه کرده و در قالب ریخته و بذارید خوب ببنده
حالا لایه پاناکوتا رو درست کنید
پودر ژلاتین رو روی شر بپاشید و برید سراغ بقیه کاراتون(به هیچ عنوان همش نزنید)

خامه رو توی یه ظرف پیرکس ریخته و روی بخار آب کتری بذارید
چوب دارچین و عسل و وانیل هم توش بریزید و مخلوط کنید و مدام هم بزنید
مواظب باشید اصلا نباید خامه بجوشه

سپس شیر و پودر ژلاتین هم روی بخار آب جوش بذارید تا ژلاتین توی شیر حل بشه و این مخلوط رو به خامه اضافه کنید
و با هم مخلوطشون کنید


قبل از اینکه خامه بجوش بیاد یعنی همین که دور ظرف جوشای ریز دیدید ظرف رو از روی حرارت بردارید
و تنوی یه کاسه که یخ ریختید قرارش بدید و مدام هم بزنید تا وقتی خامه سرد بشه

تا الان ژله هم بسته
قالب زله رو دربیارید و وسطش با قالب قلب یا چاقوی تیز یه قلب در بیارید
من پایین قلب یه گل هم در اوردم که مشخص نشد و گرد شد

پاناکوتا رو آروم روی لایه ژله بریزید طوری که قلب هم پر بشه و بذارید یخچال تا خوب ببنده حدود 3 تا 4 ساعت

در نهایت لایه سوم که انانسی هست رو درست کنید
یه نکته بگم که از هر رنگ و طعم ژله ای میتونید استفاده کنید زیاد سخت نگیرید
1 بسته ژله آناناس رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید تا کامل حل بشه بعد که کمی خنک شد 1 لیوان بستنی نرم شده رو اضافه
و خوب با همزن دستی بزنید تا بریده نشه و روی لایه پاناکتا بریزید و بذارید ببنده

من یه شب تا صبح گذاشتم ببنده اما 4 ساعت کافیه
نوش جان


این هم برش دسر


