Sugar cookies یا بیسکوییتهای شکری یکی از انواع بیسکوییت هایی هستند که میتونیم به اشکال مختلف قالب بزنیم.
این بیسکوئیت هم طعم و عطر بینظیری داره و هم اصلا قلق نداره و راحت میتونید درستش کنید و با تزیین برای والنتاین و عید عالیه
هم خوشمزه و خوش عطره و هم موندگاریه خوبی داره
چون خمیر شوگر کوکیز رو تا 3 روز توی یخچال و 2 ماه توی فریزر میشه نگه داشت و خود بیسکوییتها رو هم در ظرف دربسته
تا 2 ماه میشه نگهداری کرد
كره 225 گرم
شكر 1 ليوان
وانيل پودري خالص يك هشتم ق چ
تخم مرغ 1 عدد
اسانس بادام ربع ق چ(من این گزینه رو حذف کردم)
آرد دو و نيم ليوان
بيكينگ پودر 2 ق چ
کره نرم شده و شکر (دانه ریز یا پودر)رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و تخم مرغ ها و وانیل رو هم اضافه و همچنان میزنیم
اگه اسانس بادام رو خواستید اضافه کنید الان وقتشه و اگرنه که خیلی مهم نیست (عطر خوبی به کوکی میده)
حالا آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به کرم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان شروع میکنیم به خمیر کردنش
و به هیـــــــــــــــچ عنوان از کف دست استفاده نمیکنیم
همچنین ورز دادن ممنـــــــــــــــــــــــــــــــــوع
نکته از شف طیبه(اگه احيانا احساس كرديد چسبنده است بهش آرد اضافه كنيد. ممكنه به خاطر جنس آردتون تا نيم ليوان ديگه هم كشش آرد داشته باشه. ولي توجه داشته باشيد كه بيسكويتي كه "نسبت كره به آردش" بيشتر باشه هميشه خوشمزه تره. يك نكته مهم ديگه كه حتما بايد ذكر كنم اينه كه اين ميزان بيكينگ پودر باعث ميشه كه بيسكويت حسابي تو فر پف كنه پس شكل بيسكويتها تا حدي به هم ميخوره ولي در عوض طعمش بهتر ميشه. پس اگه از طرحي استفاده ميكنيد كه خيلي مهمه كه تغييري پيدا نكنه؛ بهتره بيكينگ پودر رو كم كنيد. البته يك راه ديگه هم هست و اون هم اينه كه بلافاصله بعد از اينكه سيني رو از فر خارج كرديد مجددا بيسكوييتهايي كه تغيير شكل دادن رو قالب بزنيد. به خوبي قالب ميخوره و بعد از سرد شدن ميتونيد اضافاتش رو جدا كرده و درجا بخوريد.)
حالا روی سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو به ضخامت 8 میل باز میکنیم
شروع میکنیم قالب زدن و بیسکوئیت های قالب زده رو 5 تا 10 دقیقه تو یخچال یا فریزر میذاریم و فر رو هم روی 180 درجه روشن میکنیم


سپس کف سینی کاغذ روغنی میذاریم(اصلاااااااااااا چربش نکنید) و بیسکوئیت ها رو با کمی فاصله توی سینی میچینیم
و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر میذاریم
یه نکته بگم : زمان پخت در فرهای مختلف متفاوته پس حتمااااا کنار فر بشینید و به محض اینکه دیدید زیر کوکی هها طلایی شد از فر خارج کنید
و یه نکته دیگه اگه برای بار اول کوکی درست میکنید برای اینکه کارتون خراب نشه اول 2 تا از کوکی ها رو توی فر بذارید
برای امتحان که اگه احیانا مشکلی داره حل کنید و بعد اگه خوب از آب دراومد بقیقه کوکی هارو توی فر بذارید
سعي كنيد بيسكويت هاي يك اندازه رو توي يك سيني بذاريد چون ممكنه اشكال و سايزهاي مختلف زمان پخت متفاوتي داشته باش
برای تزیین بیسکوئیت ها صبر کنید کاملااااااااااااا خنک بشن




برای تزیین روی کوکی ها من از رویال آیسینگ استفاده کردم :
1 سفیده تخم مرغ رو با نصف قاشق چ خ آبلیمو و نصف قاشق چ خ وانیل زدم تا کف کرد

بعد 1/5 لیوان پودر شکر بهش اضافه کردم و با همزن زدم

تا سفید و کشدار شد(حدود 4 دقیقه زدم)بعد تو کاسه های کوچیک تقسیمش کردم و تو هرکدوم یه رنگ (خوراکی)ریختم و یکیشم سفید گذاشتم
بعد از هر رنگ توی قیف یه بار مصرف ریختم و نوک قیف هم یه سوراخ کوچیک ایجاد کردم و روی کوکی هارو نقاشی کردم
برای اینکه در حین کار آیسینگ شما خشک نشه حتما یه پارچه مرطوب روی کاسه ها بکشید
با این مقدار آیسینگ من 3 رنگ سبز و کالباسی و صورتی و سفید داشتم
نکته مهم:هر نقشی که کشیدید بذارید کمی خشک بشه بعد نقش بعدی رو بکشید که کارتون خراب نشه



این هم کوکی ههای من که بخاطر نظارت بیش از حد یه فسقلی به نام ماهان خوب نشدن
اما برای عید و و النتاین خوشگلللللللللللل درست میکنم و براتون میذارم



