الی بانو


مواد لازم برای 20 تاسیخ :

سینه یا فیله مرغ: 1 سینه کامل و 8 تا فیله (من مهمون داشتم و دو برابر درست کردم)

ماست:1 پیمانه

زعفران دمکرده:1/5 لیوان

نمک و فلفل سیاه و قرمز

پیاز:1 عدد

سیر:2 حبه

آب لیمو:2 تا 4 قاشق غ خ بنا به سلیقه خودتون

 

ابتدا سینه های مرغ رو خرد کنید و در پیاز و سیر و نمک و فلفل و زعفران و ماست به مدت 4 تا 6 ساعت بخوابونید

1 ساعت آخر آب لیمو رو هم اضافه کنید

بعد جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید

تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ های کباب را در آن بچینید

در تابه رو. به مدت 10 دقیقه ببندید و حرارت رو کم کنید که جوجه ها با آب خودشون خوب مغز پخت بشن

بعد در تابه رو باز کنید و حرارت رو کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی بشن

برای سس کباب کمی کره رو ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید و در حیت طلایی شدن کباب

با برس این سس رو روی دو طرف جوجه ها بکشید

 

این جوجه کباب خیلییییییییییییی خوشمزه هست

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





تیرامیسو بدون تخم مرغ


کاچی تخم مرغی


پاناکوتا انار


ترش تره ( خوراک محلی گیلان )






نظرات شما


سارا :
عالی بود ممنون از وقتی که گذاشتید...اما منم ته چین و دووووس داااارم😢😢
مریم :
سیخ موقع سرخ کردن نمی سوزد
**********************************
نه دوست محترم نمیسوزه
مونا :
ببخشید اون سیب زمینی که کنارش هست هم میشه بگید چطوری درست میشه؟
****************

عزیزم سیب زمینی رو ابتدا 4 دقیقه تو آب جوش بریزید روی شعله ی متوسط بذارید بعد آبکش کرده و در کره یا روغن سرخ کنید بعد که سرخ شد روش سبزی معطر بپاشید

در ضمن ساده هم میتونید فقط سرخ کنید و بعد سبزی بپاشید
ﻣﺴﺘﻲ :
ﭼﻪ ﺧﺸﻤﺰﻩ ﻣﺮﻍ ﮔﺰاﺷﺘﻢ ﻓﺮﺩا ﺩﺭﺱ ﻛﻨﻢﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﻏﺰاﻫﺎﻱ ﺧﻮﺷﻤﺰﺗﻮﻥ
**************************************
خواهش میکنم
اشرق :
غذا خوب وخوش مزه بود
سیده زهرا :
خیلی غذا تون خوش مزه بود
سمانه :
عالیه راهنماییم میکنید واسه 26 تا مهمون چندتا مرغ فیله شده لازمه قراره همراش یه سیخ کباب کوبیده هم باشه واین که تو هر سیخ چندتا تکه بذارم اگر زحمتی نیست به ایمیلم بفرستین ممنون میشم
**********************************************************
برای هر نفر دو سیخ جوجه یا یه سیخ جوجه و یه سیخ کوبیده لازمه
به هر سیخ 6 تا 8 دیکه فیله بزنید
در واقع تا ائنجا که جا داره و اگه غذای دیگه ای ندارید برای هر نفر میتونید حتی سه سیخ بذارید اما بنظر من زیاده همون دوتا خوبه
دلنیا :
ببخشید ماست چه تاثیری روی مرغمون میزاره؟
*******************************************
ماست پر چرب یا خامه جوجه رو نرم و خوش خوراک و تزد میکنه
میتونی کمی روغن زیتون هم تو موادش بریزی
افسانه :

اخه مامان من از این تابه گریل ها نداره ک.پس تو کدوم ظرفا درست کنم؟

*********************************

تو تابه نچسب معمولی درست کن

رضا :

سلام
خیلی ممنون از دستورات غذایی کاملتون
لطفا در مورد دستور پخت جوجه کباب تابه ایی بفرمایید مقدار شیر چقدر بایستی باشد .

*****************************************

سلام خواهش میکنم...اگه منظورتون سیر هست که اون 2 حبه

یه غلط املایی بود که شما من رو متوجه کردید و درستش کردم ممنون

سمانه :

خیلی خوشمزه و نرم شده بود.دستت درد نکنه

*********************************************

خواهش میکنم عزیزم نوش جان

elham :

بیشتر هوس اون ته چینو کردم :(

-------------------

عزیزم ته چین زرشکه دستورشو گذاشتم حتما درست کن چون محشره