این خمیر خیلیییییییییییییییی راحت و بدون قلق هست وهمه کار میشه باهاش درست کرد(انواع کلوچه غذایی/شیرینی/پیراشکی/نان صبحانه/پای میوه و انواع نان صبحانه و نان شیرین و ... مناسب هست
مواد لازم:
آرد 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر گرم 250 میلی لیتر
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
مایع خمیر یک قاشق غذاخوری سر پر
نمک یک قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری ( در صورت جایگزینی با نمک 1 قاشق غذاخوری )
طرز تهیه:در کاسه ای تخم مرغ را شکسته و نمک و شکر و روغن مایع و شیر گرم را به آن بیفزایید و مخلوط کرده و مایع خمیر را اضافه کنید.
آرد را کم کم به مواد فوق افزوده تا هم بزنید وقتی آرد به راحتی جذب مواد نشد ( به اصطلاح مایع از آرد سیر شد )
ونیاز به هم زدن بیشتر داشت اضافه کردن آرد را متوقف کنید حتی اگر از آردتان مانده باشد.فر را از قبل گرم کنید تا به گرمای مطلوبی برسد.
خمیر را به اندازه توپ های کوچک درآورده و با حوله روی آن را بپوشانید.
فر را خاموش کرده و خمیر را به مدت 20-30 دقیقه در آن قرار دهید ( تقزیبا تا زمانی که فر سرد شود )در صورت تمایل بعد از این زمان
می توانید خمیر را با چیزی پر کنید که این مرحله بعد از بیرون آمدن خمیر از فر صورت می گیرد.
برای من دوتا توپ شد که من از یکیش عکس گرفتم میبینید که پفش خوبه
دستور رو از مامی سایت یاد گرفتم.
برای پیراشکی
اول مواد پیراشکی رو درست کنید
من سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای رو تفت دادم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن بهش اضافه کردم
حالا فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه
بخشی از خمیر را ببرید
بصورت دلخواهی که میخواید پهن کنید.
خمیر را چرب کرده و روی آن مواد پیراشکی ، یا هر چه که دوست دارید بریزید. و به شکلی که میخواهید خمیر رو بپیچید
به مدت 15-20 دقیقه به خمیر استراحت دهید.سپس روی اونا زرده تخم مرغ بکشید و کنجد هم بپاشید
و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه(از پیش گرم شده)قرار دهید
دست اخر هم گریل رو روشن کنید که روی پیراشکمی هم طلایی بشه
این خمیر خیلی ترد و خوشمزه هست...در ضمن این خمیر 5 تا پیراشکی به من داد
حتما امتحانش کنید