چیز کیک یکی از محبوب ترین دسرهاست..از نظر من که اینطوره
چیز کیک شکلاتی دیگه خود خود بهشته واقعا جر خوشمزه ترین چیزکیک هایی هست که خوردم
این چیز کیک رو من برای شب یلدا درست کرده بودم اما تا الان وقت نکردم آپش کنم
مواد لازم برای کراست :
بیسکوئیت دایجستیو یا ساقه طلایی: 2 بسته
کره:بین 120 تا 150 گرم
دارچین:1/2 قاشق چ خ
مواد لازم برای لایه پنیری
پنیر خامه ای:250 گرم
شکلات تخته ای:60 تا 80 گرم
خامه صبحانه:200 گرم
ماست خامه ای یا شیرین:1 پیمانه
پودر ژلاتین :1 قاشق غذاخوری
آب سرد :1/4 لیوان
شکر :1 تا 1/5 پیمانه بسته به شوری پنیر خامه ای
بیسکوئیت ها رو توی غذاساز یا آسیاب یا هرطور صلاح میدونید خوب پودر کنید

سپس با کره ذوب شده و دارچین مخلوط و یک خمیر یکدست درست کنید


اگه قالبتون کمربندیه که چه بهتر دیگه سلفون نمیخواد اما اگه میخواید تو پیرکس یا قالب معمولی درست کنید یه تیکه سلفون یا کیسه فریزر رو
با دست مرطوب کمی خیس کنید که به ظرف بچسبه و توی قالب یا ظرف مورد نظر پهنش کنید و این خمیر رو توی ظرف به طور یکسان
و صاف پهن کنید و خوب با لیوان یا دست فشرده اش کنید و برای 10 دقیقه بذارید تو یخچال

تو یه ظرف ماست و پنیر و وانیل و شکر رو مخلوط کنید و با همزن در حد مخلوط شدن بزنید
ژلاتین رو با آب سرد روی حرارت کتری به روش بن ماری ذوب کنید و به مخلوط پنیر اضافه کنید
2/3 از خامه رو توی مخلوط پنیر ریخته و و 1/3 باقیمانده رو روی حرارت کتری بذارید تا گرم بشه بعد شکلات رو بهش اضافه کنید
و بذارید شکلات با گرمای خامه ذوب بشه و قبل از جوشیدن خامه از روی حرارت برش دارید(من از شکلات تلخ استفاده کردم شما
اگه تلخی شکلات رو دوست ندارید از شکلات شیرین استفاده کنید)



مایه چیز کیک رو روی لایه بیسکوئیتی بریزید

حالا مایه خامه و شکلات رو تیکه نیکه روی مخلوط پنیری بریزید و بعد با خلال دندون بهش شکل بدید که به صورت ابر و بادی بشه


حالا به مدت 24 ساعت تو یخچال بذارید
سپس به کمک آقای همسر سلفون رو بگیرید و چیز کیک رو از قالب دربیارید
اگه قالب کمربندی هست که راحته راحت دور چیز کیک رو باز کرده و جداش میکنید
نوش جان


