این دسر بسیار راحت و شیک خوشمزه هست
و برای یلدا و هر مناسبت دیگه ای عالی هست
حتی میتونید انار رو حذف کنید
یا از هررنگ ژله ای استفاده کنید
این دیگه ابتکار و سلیقه ی شماست...
حتی میتونید دسر رو از لیوان دربیارید و به صورت چیزکیک وارونه سرو کنید
مواد لازم این دسر برای دو لیوان:
ژله آلوئه ورا یا آناناس:4 قاشق غذاخوری(با آلوئه ورا سفیدتر میشه من گیرم نیومد آناناس استفاده کردم)
پودر ژله انار یا توت فرنگی(برای قرمز بودنش):4 قاشق غذاخوری
آب جوش
ماست خامه ای یا خامه یا بستنی:4 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای:2 قاشق غذاخوری
انار دون شده:6 قاشق غ خ
بیسکوئیت دایجستیو یا ساقه طلایی:6 تا دونه
کره نرم شده:30 گرم
وانیل:مقداری
دارچین:درصورت تمایل
اول بیسوئیت ساقه طلایی رو پودر کنید و با کره و دارچین خوب نرمش کنید
و کف دوتا لیوان بریزد و خوب ته لیوان فشارش بدید و 10 دقیقه بذاریدش تو یخچال
بعد تویه کاسه ژله قرمز رو با کمی آب جوش(به نسبت اندازه لیوان بسنجید)مخلوط کنید و خنک که شد
ماست یا خامه یا بستنی رو داخلش بریزید و خوب هم بزنید که نبره و این مخلوط رو روی بیسکوئیت ها بریزد
و بذارید یخچال تا ببنده حدود 30 تا 45 دقیقه


برای لایه سوم:
ژله آلوئه ورا یا آناناس رو با آب جوش مخلوط کنید و خنک که شد پنیر خامه ای نرم شده رو توش بریزید و
سریع و خوب هم بزنید که بریده نشه و انار رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید
حالا این مایه رو هم روی لایه دوم بریزید و بذارید کامل ببنده



نوش جان
