مریم بانو


اگر یادتون باشه قبلا دستور دو مدل کروکت رو براتون گذاشتم. یکی کروکت گوشت و یکی هم کروکت مرغ. امروز سومین مدلش رو هم بهتون آموزش میدم که معمولا کنار غذاهای گوشتی سرو میشه. البته من برای شام درستش کردم و یه پیشنهاد هم براتون دارم: وقتی دارید این غذا رو درست میکنید از همسر محترم و کوچولوتون بخواهید بیان پیش شما و همونجور که یکی یکی سرخ میشه بخورید. واقعا طعم داغ این غذا عالیه. ارزش سوختگی زبونتون رو هم داره.

این غذا نباید سرو سرو بشه چون از کیفیتش به میزان قابل توجه ای کم میشه. حالا دیگه خود دانید.

 

مواد لازم:

سیب زمینی متوسط 2 عدد
جعفری 2 ق غ
پنیر چدار رنده شده نصف لیوان
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل ( پیشنهاد میکنم نمک رو حذف کنید چون چدار خودش شوره و من فلفل اضافه نمیکنم)
آرد نصف لیوان
آرد سوخاری نصف لیوان

تخم مرغ 1 عدد

 

سیب زمینیها رو داخل فر یا ماکروفر کبابی کنید. میتونید آبپز هم کنید. بعد پوستشو بگیرید و له اش کنید. جعفری و نمک و فلفل و چدار(از پنیر پیتزا هم میتونید استفاده کنید) و تخم مرغ رو به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

حالا کراکت ها رو توی دستتون فرم بدید. سعی کنید همه یک اندازه باشند.

توی سه تا کاسه  آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری بریزید و بذارید جلوتون

اول کراکتها رو توی آرد بندازید و کاسه رو تکون بدید که کراکت توی کاسه بغلته و آرد دورش رو کامل بپوشونه. بعد بندازیدش توی تخم مرغ و آروم با چنگال بزنید زیرش و بالا نگه دارید تا تخم مرغهای اضافی ازش بچکه. حالا بندازیدش توی آرد سوخاری و باز همون تکنیک غلتوندن رو واسه اش اجرا کنید. اینی که گفتم خیلی به خوش فرم موندن کراکت ها کمک میکنه و من با تجربه بهش رسیدم. یعنی با دست نباید بغلتونیدش چون اثر انگشتهاتون روش میمونه و دیگه اینطوری خوشگل نمیشه.

بعد با احتیاط طوری که اثر انگشتاتون روش نمونه برش دارید و خیلی آروم توی روغن داغ بندازید

سیب زمینی ها قبلا پخته شده پس کراکتها نیازی به پختن نداره. همینکه کاورش طلایی رنگ شد از توی روغن برش دارید و روی دستمال کاغذی آشپزخونه بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه.

 

توصیه شف طیبه:

به محض اینکه کار سرخ کردن (حمام گرفتن کراکتها) تموم شد، باید سرو بشه. توجه داشته باشید که این غذایی نیست که بتونید از قبل درستش کنید. چون کاورش نرم و له میشه و دیگه خوشمزه نخواهد بود. حتی بعد از نیم ساعت هم دیگه به خوشمزگی اولش نیست. پس اگه تصمیم دارید که از قبل آماده اش کنید بهتره بعد از مرحله غلتوندن توی آرد سوخاری توی زیپ لاک گذاشته و فریزشون کنید. بعد وقتی زمانش رسید مستقیما از توی فریزر بندازیدش توی روغن. ولی باز هم تاکید میکنم که نباید تعداد زیادی رو یک دفعه توی روغن بندازید چون دمای روغن پایین میاد.

 

راستی من این غذا رو با سس فلفلی که خودم درست کردم سرو کردم. خیلی چسبید. جاتون خالی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مینی رتتویی


خورش آلو اسفناج


چای آلبالو


کیک سیب و نارگیل






نظرات شما


خرده خانم :

سلام
مریم جان ممنون عزیزم عالیه
میخواستم ببینم توش میشه بلغور گندم هم بریزم؟

 

****************

 

ممنون عزیزم

به جای سیب زمینی بلغور گندم بریزی؟ جایی ندیدم این مدلی درست کنند. میطتونی بلغور رو بپزی و بعد هم چرخش کنی اما در مورد طعمش مطمئنم نیستم که چطور میشه.