اول از همه خیلیییییییییییییی خیلی معذرت میخوام که از مراحل کارم عکس نگرفتم
باور کنید من یه نفر بودم و 6 مدا غذا و دسر و کلا 10 ساعت زمان
و همینطور حنابندون و عروسی و پاتختی و من اینارو مابین این ها درست کردم که روز پاتختی برای عروس ببریم
باز هم شرمنده
قبلا دو مدل مرغ شکم پر داشتیم
اینجـــــــــــــــــا و اینجـــــــــــــــــــا
این مرغ بسیار خوشمزه و شیک و راحته و شما میتونید سفره خودتونو با پختش درخشان کنید
مواد لازم:
مرغ درسته با پوست: 1 عدد
زعفران
کره
نمک و فلفل و کمی زردچوبه
سیر و پیاز
هویج
آلو بخارا
برای توی شکمش:
گردو: 3 قاشق خرد شده
رب انار 1 یا 2 قاشق غ خ
سبزی معطر(ترخون و تره و جعفری و پیازچه )4 قاشق غ خ
ذرت:2 قاشق غ خ
کمی روغن یا کره برای سرخ کردن مواد
آلوچه یا آلو بخارا:4 یا 5 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
پیاز:1 عدد کوچیک
میتونید کشمش یا زرشک هم استفاده کنید
اول مرغ رو تو پیاز و سیر نمک و فلفل و زردچوبه 2 ساعت بخوابونید
بعد زعفران رو به همه جاش خوب بمالید تا حسابی زعفرانی بشه
برای مواد توشکمش:
پیاز رو ریز کرده و تفت بدید و سبزی و بعد گردو وبعد ذرت و به ترتیب آلو و نمک و فلفل و زردچوبه و رب انار رو اضافه
و بذارید 2 دقیقه خوب تفت بخوره
این مواد رو تو شکم مرغ ریخته و اونو با نخ مشکی بدوزید
پاهای مرغ رو هم بهم ببندید و روی سینه اش با چاقو چند تا برش کوچیک بزندید که خوب مغز پخت بشه
حالا توظرف پیرکس یه فویل بندازید(میتونید هم نندازید)و یه پیاز ورقه شده توش بچینید و هویج و الو هم توش بچینید و مرغ رو
داخلش قرار بدید و تو فری که با دمای 180 درجه گرم کردید قرار بدید به مدت 2 تا 3 ساعت(بسته به درشتی مرغ و دمای فر)
و هر 20 تا 30 دقیقه با برس روش کره بمالید تاخشک نشه
و وقتی مرغ پخت گریل رو شن کنید تا روی مرغ هم کمی طلایی بشه
نوش جان



این هم مرغی که دوست عزیزم ملیحه مقدم درست کرده و عکس فرستاده
ازش ممنونم
