این دستور دقیقا دستور گراتن گاستای مریم بانو جونمه که من فقط بجای پاستا ماکارونی توش ریختم و یکم پنیر گودا هم روش چیدم
مواد لازم برای چهار نفر:
ماکارونی نصف یه بسته 700 گرمی یعنی 300 تا 350 گرم
گوشت چرخ کرده 70 گرم
کدو ی رنده شده سه عدد
سویا دانه ریز یک لیوان
پیاز دو عدد
قارچ چهار عدد بزرگ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس بشامل
سیر(یا پودر موسیر) یک حبه
نمک و فلفل و آویشن و رب گوجه
قبل از اینکه طرز تهیه اش رو بنویسم باید یه نکته ای بگم: شما میتونید از سس ماکارونی برای این غذا استفاده کنید اما من چون میخواستم مصرف گوشت قرمزم رو کم کنم و همینطور تنوعی در طعمش به وجود بیارم از سویا و کدو استفاده کنم ولی راستش ترسیدم گوشت رو به طور کامل حذف کنم و غذا طعم خوبی نگیره برای همین از مقدار کمتری گوشت چرخ کرده استفاده کردم.
اول سویا رو با آب گرم مخلوط کنید و بزارید کنار. تو یک قابلمه بزرگ آب بریزید و بزارید بجوشه. در همین بین مواد بین پاستا رو آماده میکنیم. اول پیاز رو خرد میکنیم و با سیر تازه و زردچوبه تفت میدیم. بعد بهش گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم.

حالا وقتشه که کدوی رنده شده رو اضافه کنیم و باز هم زمان میدیم تا تفت بخوره با شعله متوسط. حدود پنج دقیقه.

دو قاشق رب گوجه رو اضافه میکنیم.

حالا نوبته سویای هست که تو آب داغ گذاشتیمش تا نرم بشه و بعد هم آبکشش کردیم.

سویا هم که کمی تفت خورد قارچهای خرد شده و همینطور نمک و فلفل و پودر آویشن رو اضافه میکنیم.

آب قارچ که کشیده شد خاموشش میکنیم.
طرز تهیه سس بشامل رو که بلدید؟ خوب اینجا دستورش رو نوشتیم:اینجـــــــــــــا
سس بشامل رو هم آماده کنید. پاستاها را در آب در حال جوش بریزید و کمی هم روغن و نمک داخل آب بریزید. وقتی نرم شد آبکشش کنید و اجازه بدید آبش کامل خارج بشه.
داخل ظرف پیرکس رو چرب کنید بعد یه لایه ماکارونی بریزید.
بعد هم از مواد گوشتی روش بریزید
روشو با سس بشامل بپوشونید
در آخر هم نوبت پنیر پیتزا هست.
دوباره لایه ها رو تکرار کنید و بزارید داخل فر 200 درجه سانتیگراد حدود بیست دقیقه بمونه. لازم شد گریل رو هم روشن کنید تا روش برشته بشه.