مریم بانو


مواد لازم:

بادمجان قلمی                                                 6 عدد

گوشت گردن یا قلو گاه گوسفندی                          400 گرم

عدس                                                            یک پیمانه

برنج                                                               نصف پیمانه

کشک                                                            یک پیمانه

پیاز                                                               دو عدد

سیر                                                             دو حبه

گردوی خرد شده                                             به میزان لازم

نعنا داغ،سیر داغ،پیاز داغ                                   به مقدار کافی

 

گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و سیر بزارید بپزه. انقدر آب بریزید تا روی گوشت رو بگیره و خوب نرم بشه. گوشت رو از داخل آب خارج کنید و عدس رو داخل آب گوشت بریزید تا بپزه. تو این فاصله گوشت رو ریش ریش کنید. وقتی عدس پخت برنج رو بهش اضافه کنید و زمان بدید تا حسابی بپزه و نرم بشه.

بادمجانها رو پوست بگیرید و بهش نمک و فلفل بزنید. بعد از نیم ساعت هم سرخش کنید.

بادمجانهای سرخ شده رو با گوشتکوب بکوبید تا له بشه. بعد گوشت ریش ریش شده و عدس و برنج پخته شده رو هم اضافه کنید و دوباره بکوبیدش تا حسابی نرم و یکدست بشه. اگر لازم بود یه مقدار آب گوشت هم اضافه کنید تا حلیم زیاد خشک نشه. گردوی خرد شده رو هم به مواد اضافه کنید و بعد کشک رو بریزید و بزارید با شعله کم حدود ده دقیقه روی گاز بمونه. حواستون باشه که حلیم ته نگیره.

برای تزئین هم از پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ استفاده کنید.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ته دیگ با سیب زمینی


کیک اسفنجی


لازانیا درهم یا همزده


کیک اسفنجی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است