این کیک خوشمزه رو برای تولد همسرم درست کردم که خیلی دوست داشت و مزه اش هم عالی بود
از سایت شف طیبه ایده ی کیک رو گرفتم
البته به علت بچه داشتگی شدید نشد خیلی عالی تزیینش کنم
قبلا از کیفیت افتضاح عکس ها عذر میخوام چون شارژ دوربینم تموم شده بود و پیداش نکردم
خدارو شکر کیک که آماده شد ماهان برام پیداش کرد(البته خودش قایمش کرده بود)
این کیک یه کیک تقریبا خیس با طعم قویه شکلاته و دیوونه میکنه آدمو....شک نکنید که طعمش محشره
البته کیک سنگینیه
مواد لازم کیک:
شكر 2 ليوان
آرد يك و سه چهارم ليوان
كاكائو سه چهارم ليوان
بيكينگ پودر يك و نيم ق چ
جوش شيرين يك و نيم ق چ
نمك 1 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
شير 1 ليوان
روغن مايع نصف ليوان
وانيل 2 ق چ
آب جوش 1 ليوان
مواد لازم گاناش:
شکلات تلخ: 1 بسته 200 گرمی
خامه صبحانه:200 گرم
مواد بین کیک:
گردو خرد شده:1 پیمانه و موز : 1عدد
فر رو روي درجه 350 فارنهايت 180 سانتيگراد قرار ميديم
آرد و بيكينگ پودر و جوش شیرین و نمك و كاكائو رو الك ميكنيم بعد همه رو با شكر خوب مخلوط یا ویسک ميكنيم. همه ی مواد خشك بايد به طور كامل با هم مخلوط بشن.


تخم مرغ و روغن و شير و وانيل رو مخلوط ميكنيم.

مخلوط مايع رو حسابی میزنیمو همش رو يكجا توي مخلوط خشك ميريزيمو با درجه متوسط همزن 2 دقیقه مخلوطش میکنیم تا اینجای کارمون مایع ما یکم سفته


حالا یه لیوان آب جوش رو تو مایع میریزیم و کامل مخلوط میکنیم،الان دیگه مایع ما کاملا روان هست

برای کاپ کیک این مواد 30 تا کاپ کیک میده و مدت چختش تو قالب کاپ کیک 25 تا 30 دقیقه هست
براي زماني كه قراره واسه كيك تولد مخلوط رو توي سه تا قالب بريزيم ميشه 30 تا 35 دقيقه . براي يك قالب كيك بزرگ 35 تا 40 دقيقه. براي قالب حلقه اي 50 تا 55 دقيقه
من تو دوتا قالب 18 سانتی ریختم که 35 تا 40 دقیقه پختش طول میکشه
اين مدل كيك به نسبت سادگي و بي دردسر بودنش كيك خيلي خوبيه.
حالا به تزیین میرسیم:
200 گرم شکلات رو خورد کنید
یک بسته خامه (200 میلی لیتر) رو توی ظرف پیرکس بریزید
خامه رو روی حرارت بذارید و هم بزنید تا گوشه هاش حباب دیده بشه و همینکه خواست بجوشه از روی حرارت برش دارید
حالا شکلاتها رو بریزید توی ظرف خامه و با ویسک روشون فشار بدید که برن داخل خامه و 5 دقیقه زمان بدید و بعد با ویسک کاملا مخلوطش کنید و انقدر ویسک کنید تا یکنواخت و کرمی بشه و قوام بیاد یا بذاریدش تو یخچال برای 10 تا 15 دقیقه
تو این زمان گردو ها رو خرد کنید و 1 عدد موز رو حلقه حلقه کنید
این عکس از شف طیبه اس من یادم رفت این مرحله رو بگیرم
حالا موز رو روی کیک بچینید و از مخلوط گاناش و گردو روی کیک بریزید
کیک دوم رو روی اولی قرار بدید
و با گانش کیک رو کاور کنید
زیاد وسواس به خرج ندید چون قراره دور کیک با کیت کت(من گیرم نیومد هیس گرفتم اونم خوب بود) کاور شه و گاناش دیده نمیشه.
و روی کیک رو با اسمارتیز یا m &m"s بپوشونید(این یکی هم گیرم نیومد که اسمارتیز ریختم) و با روبان دور کیک رو ببندید
بیسکوئیت های من خیلی بلند بود میخواستم از وسط نصف کنم که ترسیدم خرابتر از اینی که هست بشه
این کیک برای عشاق شکلات محشره
میزان شیرینیش از دید همه مناسب بود و زیر دل نمیزد و همه راضی بودن.