این دسر خوشگل و خوشمزه کار دوست عزیزم منا هست که دستورش رو هم برامون فرستاد تا سفره افطاری هامون رنگی تر و مقوی تر باشه:
نشاسته در ازاء هر یه پیمانه اب یک قاشق غذاخوری سر پر
اب به اندازه نفرات پیمانه کنید درنهایت یکی یا دو پیمانه بیشتر از مقداری که آب ریختید دسر درست میشه.
شکر بستگی به ذائقه شما داره اما یادتون باشه بعد از سرد شدن شیرینش به خورده کمتر به نظر میرسه
زعقران دم کرده به میزان لازم
گلاب به میزان لازم
خلال بادام مقداری
اب رو داخل یه قابلمه بریزید و بذارین جوش بیاد توی این فاصله نشاسته ها رو داخل یه ظرف دیگه داخل اب مایل به سرد حل کنید و وقتی اب جوش اومد همینجوری که هم میزنید به هم دیگه اضافه شون کنین حالا بازم صبر کنید و هم بزنید تا دوباره مایعتون به جوش بیاد و شروع به غلیظ شذن بکنه بعد شکر رو اضافه کنید و وقتی مایع غلیط شد زعفرون دم کرده رو اضافه کنید تا اونم یه جوش بزنه حتما بچشید که نشاسته طعم خامی نداشته باشه بعد زیرش رو خاموش کنید و گلاب اضافه کنید
سعی کنید توی کاسه های یه نفره و کوچیک بکشین چون قاشق زدن و خوردن از کنارش باعث میشه بقیش اب بندازه و ظاهر و طعمش رو از دست بده توی هر کاسه یه خورده خلال بادام بریزید و نشا رو همون طور داع بکشین تو ظرف و بذارین تا خنک بشه
نکته 1)اینکه اگر نشاسته رو بیشتر بریزید کاملا سفت میشه و حتی میتونی توی ظرقی مثل سینی بکشین و بعد از سرد شدن برش برنین
نکته 2) وقتی داعه روش رو نپوشونید جون باعث تعریق و چروک شدن روش میشه که طعم و ظاهرش رو عوض می کنه
نکته 3) به خاطر شکر و مواد نشاسته ای برای افطار و سحر و حفط تعادل قند خون مناسته
نوش جون التماس دعا