الی بانو


 مواد لازم 

 

 

لیدی فینگر Lady Finger  طرز تهیه اینــــــــــجا

 

۶ عدد زرده تخم مرغ 

 

۳۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه Mascarpone  (یا ۳۵۰ گرم پنیر خامه ای کم نمک  که با ۳ قاشق غذاخوری خامه یا شیر باضافه ۱ قاشق مرباخوری پودر شکر قاطی کردید )

 

۶ قاشق غذاخوری شکر (من 3 قاشق ریختم و راضی بودم از شیرینیه دسر)

 

۱ پیمانه یا ۲۵۰ میل خامه فرم داده شده کم شیرین

 

 ۳ قاشق چایخوری نسکافه که در ۱/۲ پیمانه آب داغ قاطی کردید ( اگر از نسکافهای آماده ۳ در یک استفاده میکنید نیاز به ۳ تا بسته دارید )

 

 

۱ قاشق چایخوری وانیل 

 

۱ قاشق غذاخوری شیر 

 

پودر کاکائو به مقدار کافی

 

پودر قهوه با کیفیت و اصلی در صورت تمایل 

 

اول بگم که شما در صورتی که پنیر ماسکارپونه نداشتید  میتونید از پنیرخامه ای استفاده کنید با مخلوطی کمی از شیر یا خامه و یه مقدار پودر شکر

خوب اول از همه پنیر ماسکارپونه رو با اون یه  قاشق  شیر هم میزنیم 

 

در صورتی که از پنیر خامه ای استفاده میکنید در این مرحله پنیر خامه ای رو با چند قاشق خامه یا شیر و پودر قند قاطی میکنیم 

 

زرده تخم مرغ رو توی ظرف میشکنیم و شکرو وانیل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم رو قابلمه پر آبی که رو اجاق گاز گذاشتیم تا با بخار آب یه  مقدار پخته بشه و همزمان هم میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ کرم در بیاد و کشدار بشه یه مقدار 

 

 

 

حالا پنیرمون و خامه فرم گرفته رو اضافه میکنیم به زرده تخم مرغ و هم میزنیم تا یک دست بشه

 

 

 

 

نسکافه رو با آب گرم حال میکنیم (من از قهوه ترک استفاده کردم عالیییییییییییییییییییی شد)

 

 

این هم لیدی فینگرهای من 

 

 

اگه نداشتید میتونید از کیک اسفنجی استفاده کنید 

 

 حالا این لیدی فینگرهارو یه  کوچولو تو نسکافه میزاریم تا نرم بشه یعنی تا میزاریم باید سریع  برداریم چون اگه زیاد بزاریم بمونه همه آب نسکافه رو جذب میکنه

 

 

 

اگه از کیک اسفنجی استفاده میکنید میتونید کیک رو به هر مدلی که دوست دارد یا هر مدلی که قالبتونه برش بدید و تو آب نسکافه بزارید تا نسکافه یه  مقدار جذب کیک اسفنجی بشه 

 

لیدی فینگرهارو تو قالب میچینیم (من تو ظرف پیرکس گذاشتم اما شما اگه میخواید دسر رو از ظرف در بیارید یا از قالب کمر بندی استفاده کنید یا تو قالبتون سلفون بکشید)

 

 

روی لیدی فینگرها مخلوط پنیر و زرده تخم مرغ و خامه رو که درست کردیم رو میریزیم و روشو پودر کاکائو میپاشیم

 

 

و باز رویه خامه لیدی فینگرهایی که کمی تو نسکافه گذاشتیم تا نرم بشه رو میزاریم و بعد دوباره مخلوط پنیر و تخم مرغ و خامه رو اضافه میکنیم و روش رو پودر قهوه و کاکائو میپاشیم و روی دسر سلفون میکشیم و به مدت 24 ساعت تو یخچال میذاریم و بعد از خوردن این دسر بی نظیر و عالی لذت میبریم

 

 

نوش جون

 

فقط یادتون باشه اصالت این دسر رو حفظ کنید و موقع تزیین از هر تزیینی مثل فوندانت و یا انواع کرمها استفاده نکنید .

 

 

 

آپدیت:

دستور تیرامیسیو بدون تخم مرغ رو اینجا ببینید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ مرغ و قارچ پنیری


نان ماست


ارتباط با ما


بورانی لبو 2






نظرات شما


narjes :

سلام،با سپاس از آموزشهای خوبتون،
.
چه زمانی باید خامه و پنیر رو به زرده تخم مرغ اضافه کرد،من زمانی که روی حرارت بود اضافه کردم ،خیلی شل شد،اشتباه کردم؟

*************************

سلام دوست خوب

خواهش میکنم

باید از روی حرارت که برداشتی اضافه کنی عزیزم

Mari :

سلام من از طعم نسکافه زیاد خوشم نمیاد میشه بجاش از کاکائو یا طعم دیگه ای استفاده کرد ؟

----------------------------------------------------------

سلام عزیزم

بله میتونی دوستم...البته خب تیرامیسو در اصلا باید طعم نسکافه و قهوه بده اما کار نشد  نداره

آلما :

سلام
میتونیم از دنت هم استفاده کنیم من درست کردم با بیسکوئیت ساقه طلایی بدون کردم خیلی خوب شده بود حتمالا امتحان کن ولی زمانش یکم زیاده برای گرفتنش تو یخچال عزیزم
موفق باشید

*****************************************************

سلام عزیزم

ممنون بابت پیشنهادت

ولی بنظر من اونجوری دیگه اسمش تیرامیسو نیست و یه مدل دسر دیگه میشه

ولی حتما پیشنهادت رو انجام میدم تا به یه دسر جدید برسم

مرسی

بوس