مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
گوشت ران گوسفند:300گرم
کنسرو لوبیا چیتی:1 عدد
سبزی قورمه سبزی:500گرم
به طور معمول سبزي قورمه سبزي را با درصد هاي زير مخلوط ميكنند :
تره ----------- 35 %
جعفري ------ 30 %
گشنيز-------- 15 %
اسفناج ------ 10 %
شنبليله ----- 10 %
ليمو اماني : 4عدد
پياز : 1 عدد
گرد لیمو یا آبليمو:به مقدار لازم
نمك ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازم
رب گوجه:در صورت تمایل 1 قاشق چ خ وگرنه که حذفش کنید
روش من در پخت قورمه سبزی که تو فامیل همه دوست دارن:
اول گوشت رو تو زودپز سرخ میکنم و پیاز هم اضافه و تفت میدم و بعد زردچوبه و فلفل میزنم
بعد سبزی خورشتی خورد شده و پخته شده رو تو تابه حسابی تفت میدم تا یکم رنگش عوض بشه(نسوزه)تقریبا به مدت 1 ساعت
***یه نکته بگم که سبزی من سرخ شده و فریز شده بود و من دیگه سرخش نکردم ولی شما سرخ شده فریز نکنین چون زود خاصیتش از بین میره
بعد سبزی ها رو هم به گوشت اضافه میکنم و رب رو اضافه میکنم و لیمو ها رو هم اضافه میکنم و تا نصف زودپز آب جوش میریزم و در زودپز رو به مدت 1/5 تا 2 ساعت میبندم و با حرارت کم میذارم کامل بپزه
بعد در زودپز رو باز میکنم و خورش رو تو قابلمه میریزم و کنسرو لوبیا رو اضافه میکنم(تجربه بهم ثابت کرده خورشت با کنسرو لوبیاچیتی خیلی بهتر میشه)
میتونین سس کنسرو رو بگیرین این اختیاریه
بعد نمک و گرد لیمو رو اضافه میکنم و میذارم خورشتم روغن بندازه که این مورد معمولا نیم ساعت طول میکشه
این مدل خورشت خیلی راحته و نتیجه اش همیشه عالیه
همه ی اینکارهارو تو قابلمه هم میتونین انجام بدین که خیلی زمان پختتون طولانی تر میشه به این صورت:
گوشت و پیاز رو تفت بدین و سبزی سرخ شده رو هم بهش اضافه کنین و آب جوش روی مواد بریزین
و بذارین کامل گوشت بپزه
بعد لیمو و نمک و رب و لوبیا رو اضافه کنین و بذارین خورش جا بیفته





