مریم بانو


مواد لازم :
شیر 1و3چهارم پیمانه
خامه صبحانه 1و 3چهارم پیمانه
شکردوسوم پیمانه
نشاسته 4ق غذاخوری
وانیل1ق غذاخوری سرخالی
موز یک عدد


یک پیمانه شیر را با همه ی خامه و شکر خوب مخلوط میکنیم تا صاف و یک دست شود بعد روی اجاق میجوشانیم
نشاسته را با 3چهارم باقی مانده ی شیر حل میکنیم و به مخلوط در حال جوشمان کم کم اضافه میکنیم و مرتب مواد را هم میزنیم که گلوله نشود
وقتی کار تمام شد خاموش میکنیم و قابلمه را در ظرف یخ میگذاریم و هم زمان وانیل وموز نگینی را اضافه میکنیم
کاملا که سرد شد داخل فریزر بگذارید و هر 45 دقیقه یک بار بیارید بیرون و خوب هم بزنید مجددا بگذارید داخل فریزر
دفعه ی سوم بستنی اماده ست.

من به نصف مواد زعفرون اضافه کردم تا دو رنگ بستنی داشته باشم. برای تزئین بستنی خوریم اول لبه ظرف رو گذاشتم داخل عسل تا اطرافش عسلی بشه بعد هم گذاشتم داخل ظرفی که توش شکلات رنده کرده بودم. میتونید با ترایفل های رنگی هم تزئینش کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر کسترد


خوراک بادمجان و گوشت چرخکرده


مرغ مکزیکی


دمنوش سیب و دارچین






نظرات شما


مریم بانو :
سارای عزیز همونطور که الی بانو گفت من به خاطر فوت مادربزرگم فرصت این رو نداشتم که کامنت ها رو پاسخگو باشم اما در مورد طعم این بستنی یه جورهایی حق باشماست. طعم نشاسته داخل بستنی مشهوده معمولا از این دستور دوستانی استفاده میکنند که نمیخوان از ثعلب استفاده کنند یا از تخم مرغ خام. این دستور رو هم دوست خوبم ساسایی جان بهم داد و همیشه از این دستور استفاده میکنه و راضیه. در هر صورت ذائقه ها متفاوته . امیدوارم از بقیه دستورهای سایت استفاده کنید و راضی باشید.
سارا :

توی اون عکس بالا اونی که رنگش تیره تره با چی مخلوط
شده؟

-----------------------------

عزیزم اون رویی مربا هست

sara :

سلام الی جون حتما باید داخل یخ بذاریم
اگه همین طور هم بزنیم تا خنک بشه نمیشه؟
زودی بگو امروز میخوام بدرستمش

---------------------------

سلام عزیزم

تو یخ بذاری نتیجه بهتری میگیری 

 

مهين :

سلام خسته نباشيدمن پيمانه ندارم ميشه با ليوان فرانسوي برام بگيد؟

-----------------------------------

سلام عزیزم ممنونم

1 پیمانه مساوی با 1لیوان فرانسوی هست گلم