مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
برنج ۱لیوان سرخالی
لپه 1 لیوان سر خالی
آرد نخود چی 2 قاشق غذاخوری
سبزی کوفته به میزان لازم ( حدود 100 گرم )
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 3 عدد
روغن مقداری برای سرخ کردن
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر
کمی دارچین
طرز تهیه :
برنج رو با کمی آب و نمک می جوشونیم تا نیم پز بشه و بعد آبکش میکنیم .
لپه را با آب کاملا میپزیم .( اگه دوست دارین مزه ی گوشت بیشتر احساس بشه ، مقدار برنج و لپه رو نصف کنین ... در اونصورت مقدار سبزی هم باید کم بشه )
سبزی ( تره - جعفری- شوید- مرزه- ترخان ) را خرد کرده و دو تا از پیازها رو ریز کرده و سرخ میکنیم .
سه لیوان آب را به جوش آورده و پیاز داغ و رب گوجه ی تفت داده شده را به همراه نمک و فلفل بهش اضافه میکنیم .
گوشت رو با یه پیاز رنده شده ورز داده و نمک و فلفل و کمی دارچین و تخم مرغ و برنج و لپه و سبزی را به آن اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم ( یا اینکه همه رو تو غذا ساز میریزیم تا با هم مخلوط بشن)
از مواد ورز داده شده به اندازه دلخواه گرد کرده و داخلش رو با پیاز تفت داده شده و زرشک و گردو پر میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم و بعد داخل آبی که با پیاز داغ و رب گوجه جوشیده اضافه میکنیم تا کاملا بپزد و جا بیفتد .
در تمام مدت پخت نیازی نیست که در ظرف رو بذاریم ... این کار باعث میشه که کوفته هامون از هم وا نره ...
