الی بانو


 

مواد اولیه :
 
آرد گندم يا آرد نان فانتزي سه ليوان
مايه خمير و شکر از هر کدام يك قاشق غذاخوري
آب ولرم يك ليوان
نمك يك قاشق چايخوري
پياز و گوجه فرنگی متوسط يك عدد
سير دو تا سه حبه
گوشت چرخ كرده 250 گرم
آويشن و فلفل از هر کدام يك قاشق چايخوري
كره 25 گرم
فلفل دلمه‌اي يك عدد
جعفري خرد كرده دو قاشق سوپخوري
 
طرز تهيه:                                                                    
 
 ابتدا مايه خمير را با آب ولرم، شكر و نمك حل كرده به آرد اضافه كرده بعد ورز داده تا خمير نرمي به دست آيد بعد از 15 تا 20 دقيقه گذاشته تا در حرارت اتاق بماند و رويش را با پارچه مرطوب بپوشانيد. در ميكسر پياز، سير، گوجه‌فرنگي، فلفل دلمه‌اي و جعفري را خرد كرده و به آن گوشت چرخ كرده اضافه و با مخلوط‌كن كاملا مخلوط كنيد. نمك و فلفل را افزوده حالا زير خمير را كمي آرد بپاشيد و با وردنه پهن كنيد. سپس با دست به شكل بيضي در آوريد ضخامت خمير نيم سانتي‌متر باشد. لبه‌هاي خمير را كمي بالا آورده و روي خمير باز شده، كمي از مايه گوشت بريزيد و دو طرف خمير را نيم سانتي‌متر بالا آورده و به هم بچسبانيد. بعد كف سيني فر را آرد پاشيده و پيده را روي آن بگذاريد. پيده را در فري كه با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايد 30 تا 45 دقيقه بپزيد. سپس از فر در آورده و كره را روي نان بماليد تا نان نرم شود.
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکوی سیب زمینی


ژله هندوانه مخصوص یلدا


پیتزا چیپس


اسنک صبحانه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است