دلسه دلچه ی من:
از رو این دستور تو وبلاگ تستر درستیدمش:
شیر 2 پیمانه ( 250 میلی لیتری )
شکر 1 پیمانه
جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری
وانیل دلخواه!
این سس تو این روش خیلی صبر و حوصله میخواد! از قابلمه ی تفلون یا لعابی و
قاشق چوبی استفاده کنین!
شیر رو میریزیم توی قابلمه روی حرارت ملایم، یکم که گرم شد شکر و جوش شیرین و
در صورت تمایل وانیل رو اضافه میکنیم
با قاشق چوبی 10 دقیقه همش میزنیم ، حرارت رو کم میکنیم و برای 1 ساعت میذاریم
روی حرارت بمونه تو این یک ساعت اصلا همش نمیزنیم و فقط کفای روش رو با یه کفگیر
سوراخ دار آروم برمیداریم جوری که شیر هم نخوره!من از تغییر رنگ دلسه دلچه هر 10 دقیقه تقریبا عکس گرفتم ، بعد از یک ساعت واسه 15 دقیقه روی حرارت مدام هم میزنیم
وقتی اماده شد میذاریم خنک بشه و بعد داخل شیشه میریزیم و میذاریم یخچال!
این سس خیلی غلیظه و شبیه عسل میشه!
تقریبا تا 1 هفته باید استفاده کنین! و اینکه هر چی بیشتر بمونه سفت تر میشه