الی بانو


 

میگو سوخاری
 
مواد لازم:
 
میگو ۵۰۰ گرم
 
تخم مرغ ۱ عدد
 
سیر ۲ حبه
 
آرد سوخاری به میزان لازم
 
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم
 
سس :
 
ساقه وسط کرفس ۵۰ گرم
 
خیارشور ۵۰ گرم
 
تخم مرغ آبپز ۱ عدد
 
پیاز کوچک ۱ عدد
 
مایونز ۵۰ گرم
 
جعفری خرد شده مقداری
اول اینکه من میگوی پاک کرده خریدم چون از پاک کردنش بیزارم
مقداری آب را میذاریم به جوش بیاد بهش یک قاشق مرباخوری نمک و دو حبه سیر را اضافه می کنیم و میگوها رو داخل اون میریزیم تا 5 دقیقه بجوشه که با این کار بوی میگو گرفته میشه بعد تو آبکش  میذاریم آبش بره و خنک بشه .
تخم مرغ رو با چنگال میزنیم .نمک و فلفل و زرچوبه رو به آرد سوخاری اضافه می کنیم.
میگوها رو ابتدا در تخم مرغ و بعد تو آرد سوخاری میزنیم.
روغن رو داغ می کنیم و  میگوها رو تو روغن سرخ می کنیم .
 
 
 
نووووووووووووووووش جون
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





پنکیک با کسترد


کیک اسفنجی


حلوا مخصوص


دسر کسترد






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است