مارگارین نرم شده 200 گرم پودر قند 80 گرم وانیل مایع 3 ق چ (من وانیل معمولی ریختم زرده تخم مرغ 4 عدد آرد 250 گرم برای ترئین شکلات تخته آب شده 50 گرم پودر نارگیل 50 گرم کف سینی کاغذ روغنی + فر 135 درجه گرم شود
جداگانه بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید و بزنید . آرد را کم کم روی مواد الک کنید.و یه سرعت به خورد خمیر بدهید . خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه ریخته و به صورت انگشتهای 6 سانتی روی سینی شکل دهید.20 دقیقه در فر بپزید. پس از پخت اجازه دهید شیرینی ها سرد شود بعد آنها را با شکلات و پودر نارگیل تزئین کنید