مارگارین نرم شده 200 گرم
پودر قند 80 گرم
وانیل مایع 3 ق چ (من وانیل معمولی ریختم



زرده تخم مرغ 4 عدد
آرد 250 گرم
برای ترئین



شکلات تخته آب شده 50 گرم
پودر نارگیل 50 گرم
کف سینی کاغذ روغنی + فر 135 درجه گرم شود


مارگارین نرم شده + پودر قند بزنید تا مانند کرم شود. زرده ها را با وانیل

جداگانه بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید و بزنید . آرد را کم کم روی مواد الک کنید.و یه سرعت به خورد خمیر بدهید . خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه ریخته و به صورت انگشتهای 6 سانتی روی سینی شکل دهید.20 دقیقه در فر بپزید. پس از پخت اجازه دهید شیرینی ها سرد شود بعد آنها را با شکلات و پودر نارگیل تزئین کنید

دستور از سرکار خانم طوروسیان (مجله هنر آشپزی)


به شما پیشنهاد میکنیم :





کشک و بادمجان 2


ژله هندوانه مخصوص یلدا


بادمجان شکم پر


میلک شیک تیرامیسو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است