باقلواگردویی:
مواد لازم برای لواش باقلوا:: زرده تخم مرغ 2 عدد-شیرولرم یک استکان همون نصف پیمانه-روغن مایع 1 قاشق سوپخوری-آرد به اندازه ایکه خمیر بدست نچسبد-بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
مواد میانی:گردوی پودر شده 250 گرم-پودر قند 100 گرم-هل یک قاشق چایخوری-دارچین 1 قاشق مرباخوری
کره :100 گرم آبکرده
شربت باقلوا:شکر 1 لیوان -آب نصف لیوان-گلاب نصف استکان
جعبه مخصوص باقلوا:یک عدد
طرز تهیه:برای تهیه لواش همه موادش رو با هم مخلوط در نهایت آرد میریزیم و خمیرش میکنیم اما نکتش اینجاست که خیلی با ملایمت ورزش میدیم طوری که خمیرفقط بدست نچسبه ولی بشه براحتی بازش کرد .خمیررا میزاریمش تو کیسه نایلونی واسه دوساعتی کاری به کارش نداریم...بعدشم مواد میانی رو با هم مخلوط میکنیم . جعبه باقلوا رو با کره آبکرده و قلمو چربش میکنیم.روی میزمون رو آرد میپاشیم از خمیر گلوله کمی بزرگتر از گردو بر میداریم و خیلی آروم با وردنه تا جایی که بشه نازکش میکنیم جعبه را روی لواش میگذاریم و به اندازه نیم سانت از هر طرف بزرگتر میبریمش و لواش را میندازیم ته قالب و کاملا روش را با کره چربش میکنیم بهمین ترتیب 4 تا لواش دیگه هم باز میکنیم و روی هرکدوم را باید باید کره بمالیم تا لایه 4 که پهنش کردیدبا مواد میانی جعبه رو پر میکنیم و با دست کمی فشارش میدیم تا همه جا به یک اندازه پر بشه بعدشم همینطور لواش های دیگری باز میکنیم و پهن میکنیم و کره میمالیم.تو لایه 4 آخرشم بایک چاقوی تیز قشنگ برشش میزنیم وبا دستمون کمی گلاب روی خمیر میپاشیم و بقیه کره ابکرده رو میریزیم روش....بعد میگذاریمش تو فر با حرارت 150 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه..برای طلایی شدن سطحشم باید یه 10 دقیقه بزاریمش با گریل فر تا برنگ طلایی دلخواهتون در بیاد فقط مواظب باشید خیلی برشتش نکنید...تو این فاصله هم شربتش رو بزارید غلیظ بشه گلاب بریزید و خاموشش کنید..باقلواتون که از فر در اومد 5 دقیقه صبر کنید بعد شربت رو به دفعات بهش بدین تا جایی که کاملا توش نفوذ کنه ولی زیادم ازش بیرون نزنه... با پودر پسته تزیینش کنید و بعدشم که نوش جونتون.......
منبع روز منو