یک پیاز درشت ساطوری و چهار حبه سیر ساطوری رو داخل روغن تفت دادم
بعد نیم کیلو میگوی پاک کرده
اضافه کردم
زردچوبه ، فلفل خشک تند، فلفل سیاه، نصف ق چ ادویه بحرینی، نصف ق چ ادویه گرام ماسالا ، یک ق چ فلفل سیاه ، یک ق چ زیره ی سیاه پودری ، یک ق چ پاپریکا اضافه کردم و تفت دادم . یک دقیقه
بعد دو مشت پر سبزی قلیه ماهی خرد شده اضافه کردم ( گشنیز و یه مقدار خیلی کم شنبلیله) و سرخ کردم
یک ق غ رب گوجه و یک لیوان اب تمر هندی هم اضافه کردم
بعد آب و نمک
آب که جوشید
و برنج رو داخلش ریختم
و گذاشتم داب برنج کشیده بشه
کمی زعفران روی پلو دادم. سه بوته کوچولو سیر هم گذاشتم
و دمش انداختم 👍👍👍من داخل پلو هام همیشه دو سه بوته سیر میذارم
هم عطرش عالیه و هم طعمش
بی نهایت خوشمزه اس
امتحان کنید حتما👍👍👍 این پلو طعمش عالیه،
برنجتون ایرانی باشه و چندساعتی با آب خیسش کنید. ❓❓برنجم 4 لیوان بود( اندازه ی چایخوری) و چون اب تمر هندی ام
داخلش ریخته بودم
آب برنج رو کمتر ریختم که پلو شفته نشه ، حدود 6 لیوان اب ریختم
سعی کنید غذاتون تند باشه
با سیرترشی و فلفل محشره این پلو .
.