99/10/01--الی بانو


 
یک پیاز درشت ساطوری و چهار حبه سیر ساطوری رو داخل روغن تفت دادم 
بعد نیم کیلو میگوی پاک کرده
اضافه کردم 
زردچوبه ، فلفل خشک تند، فلفل سیاه، نصف ق چ ادویه بحرینی، نصف ق چ ادویه گرام ماسالا ، یک ق چ فلفل سیاه ، یک ق چ زیره ی سیاه پودری ، یک ق چ پاپریکا اضافه کردم و تفت دادم . یک دقیقه
 
بعد دو مشت پر سبزی قلیه ماهی خرد شده اضافه کردم ( گشنیز و یه مقدار خیلی کم شنبلیله) و سرخ کردم
 
یک ق غ رب گوجه و یک لیوان اب تمر هندی هم اضافه کردم
 
بعد آب و نمک
آب که جوشید
و برنج رو داخلش ریختم 
و گذاشتم داب برنج کشیده بشه 
کمی زعفران روی پلو دادم. سه بوته کوچولو سیر هم گذاشتم 
و دمش انداختم 👍👍👍من داخل پلو هام همیشه دو سه بوته سیر میذارم 
هم عطرش عالیه و هم طعمش 
بی نهایت خوشمزه اس
امتحان کنید حتما👍👍👍 این پلو طعمش عالیه،
 
 
 
 
برنجتون ایرانی باشه و چندساعتی با آب خیسش کنید. ❓❓برنجم 4 لیوان بود( اندازه ی چایخوری) و چون اب تمر هندی ام
 داخلش ریخته بودم 
آب برنج رو کمتر ریختم که پلو شفته نشه ، حدود 6 لیوان اب ریختم 
سعی کنید غذاتون تند باشه
با سیرترشی و فلفل محشره این پلو .
.
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





ترایفل کدوحلوایی و بادام کاراملی


کوکو کدوسبز


دم کرده گل گاوزبان


مربا توت فرنگی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است