سلام دوستان گلم امیدوارم حالتون خوب باشه و با خونه موندن تو شب یلدا همچنان سلامت بمونید. ❣پیشاپیش یلداتون مبارک ❣
با آموزش یه کیک پاییزی بی نظیر اومدم که پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنبد چون هم راحته و بافت و طعمش عالیه و برای شب یلدا هم می تونید تو خونه درست کنید و در کنار خانواده از خوردنش با چای لذت ببرید. 🙏
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱۵۰ گرم یعنی کمتر از یک پیمانه ( با یک پیمانه به نظر من خیلی شیرین میشه)
پوره کدو حلوایی پخته و آب گرفته ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد همدمای محیط
شیر دو سه قاشق
روغن نصف پیمانه
وانیل نصف ق چ
نمک یک پنس
بکینگ پودر یک ق م
گردو و شکلات خرد شده
دارچین ۲ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
من کمی هل و زنجبیل هم استفاده کردم 😍😋
همه مواد باید همدمای محیط باشن.
کدو رو از قبل بخار پز کنید و پوره کنید. نباید خیس و ابدار باشه وگرنه ممکنه کیک خیس بشه.
فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید. قالب رو با کره چرب و آرد پاشی کنید
تخم مرغ رو با وانیل ، هل و شکر با دور تند همزن حدود ۱۰ دقیقه ببزنید تا کرمی و حجیم بشه بعد روغن رو اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن بزنید بعد ترکیب آرد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر زنجبیل و دارچین رو که قبلا الک کردین ، کم کم تو سه مرحله به مواد اضافه و با لیستک به صورت دورانی فولد کرده یا با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید ( شیر هم بین آرد من اضافه کردم) ، در آخر پوره کدو و گردو و شکلات خرد شده یا چیپسی رو اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی باهم مخلوط کنید و در قالب بریزید و در فر به مدت ۴۵دقیقه بذارید تا کاملا بپزه.
😍پ. ن :داخل قابلمه روی گاز هم میشه پختش- وجود گردو و شکلات کاملا اختیاری هست اما خیلی توصیه میشه
😍پ.ن: بهتره برای پخت این نوع از کیکها از قالب میان تهی استفاده کنید.