کیک پنیر و مربای توت فرنگی 🍰🍰🍓🍓
با آموزش کیک بسیار خوشمزه و خاص پنیر و توت فرنگی در خدمت شما هستم.
مواد لازم
: کره گیاهی یا حیوانی همدمای محیط 1 پیمانه یا 225 گرم
پنیر خامه ای همدمای محیط 160 گرم تخم مرغ درشت همدمای محیط 4عدد آرد دو پیمانه یا 250 گرم
وانیل 1 ق چ.....
نمک نصف ق چ ...
شکر یک و سه چهارم پیمانه یا 350 گرم ....
برای قسمت توت فرنگی: 👇
شکر یک چهارم پیمانه یا 50 گرم
توت فرنگی 2/3 پیمانه خرد شده
آب یک چهارم لیوان
نشاسته ذرت یک ق غ ...
بکینگ پودر نصف ق چ
همه ی مواد رو بذارین همدمای محیط بشن.آرد و بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط و سه بار الک کنید، توت فرنگی و نشاسته و شکر و آب رو داخل یه قابلمه روی حرارت بذارید تا مثل مربا غلیظ بشه و بذارید کنار تا خنک بشه .برای کیک فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید . قالب میان تهی رو هم با کره چرب و بعد آرد پاشی کنید.
کره و پنیر نرم رو دو دقیقه با دور تند بزنید .شکر رو اضافه و پنج دقیقه ی دیگه بزنید.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر کدوم رو که اضافه کردین دو دقیقه با مایه بزنید این مرحله بسیار مهم هست اضافه کنید ،وانیل رو هم اضافه کنید.بعد آرد رو اضافه و با لیستک خیلی آرام و به صورت دورانی به خورد مایه بدین. این مرحله هم بسیار مهمه مایه آماده است ،خب قالب هم که آماده است .

قالب باید گود باشه یا بزرگ باشه که جا برای پف باشه. حالا دو سوم از مایه رو داخل قالب بریزید،توت فرنگی خنک شده رو روی مایه ریخته وباقیمونده ی مایه کیک رو روی مربا بریزید و صافش کنید.قالب رو به مدت یک ساعت یا یک ساعت و 15 دقیقه در فر بذارید تا بپزه. فر ها با هم متفاوتن پس وقتی به یکساعت نزدیک شدین با خلال دندون چک کنید و قتی تمیز خارج بشه یعنی پخته.من شش تا کاپ کیکم باهاش درست کردم.بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از یک ربع روی توری فلزی برش گردونین و بذارین خنک بشه. ( من یک لایه از ترکیب پودر کاکائو و بادام زمینی خرد شده هم وسط و روی مایه کیک ریختم برای همین یک خط تیره هم میبینید و این اجباری نداره میتونید هم گردو یا بادام بریزید)
طعم و بافت و عطر کیک بی نهایت عالیه.
با میوه های دیگه ام میتونید درستش کنید حتی بدون اون لایه مربایی هم قابل درست کردنه. یا با لایه های دارچین و پودر نسکافه و گردو این دستور در هیچ سایتی نیست و تک هست. امیدوارم درست کنید.و لذت ببرید.با چاقو میتونید یکم موج داخلش ایجاد کنید زمانی که مربا وروی مواد کیک ریختید .
اینم عکش بافت کیک.حتما درست کنید و لذت ببرید. در ضمن بیکینگ پودر رو میتونید حذف کنید.چون این یه نوع پاوند کیک محسوب میشه . من خودم کمی اضافه کردم ولی با اطمینان میگم حذفش کنید.
نکته 👈 میتوان از مربا بازاری هم در این کیک استفاده کرد.
👈میتوان از قالب لوف قطر 27 استفاده کرد.
👈بهتر است مقدار کره کم نشود اما
در صورت کم کردن بیشتر از 25 گرم نشود.
👈مواد باید بیشتر از نصف قالب رو پر کند.
👈از ترکیب توت فرنگی وشاه توت هم برای پخت کیک استفاده شد که خیلی خوشمزه شد. وطبق تجربه دوستان وقتی این کیک یک روز در یخچال بمونه طعم خوشمزه تری میگیرد.