نان چیز برگر 🍔🍔🍔
آموزش خاص و بسیاااار خوشمزه آموزش که میتونه به عنوان پیش غذا یا فینگر فود یا یه وعده ی خوشمزه مورد استفاده قرار بگیره.خمیر این نان بسیار معروف و خوش بافته و انواع پیتزا و نان های غذایی و پیراشکی و... مناسبه. بافتش عااااالی و بسیار لطیفه. مواد لاز برای خمیر :👇
سيب زميني 250 گرم
شير يك دوم ليوان
روغن زيتون دو ق غ
آرد دو و نيم الی سه ليوان ( حتی تا سه و نیم لیوانم ممکنه بشه)
مايه خمير فوري 2 ق چ
بیکینگ پودر یک هشتم ق
نمك نصف ق چ
شكر 1 ق چ
تخم مرغ يك عدد
کره 50 گرم
براي رومال نان:👇
یک زرده ی تخم مرغ مخلوط شده با یکم زعفرون
کنجد
برای داخل نان :👇
پنیر ورقه ای ترجیحا زرد رنگ یک بسته
گوشت چرخ شده 250 گرم
نمک و فلفل سیاه
زردچوبه نصف ق چ
پودر زیره نصف ق چ
پودر سوخاری یک ق غ
پیاز یک عدد کوچک
پودر سبزی معطر در صورت تمایل یک ق م ( من ترخون ریختم )
من یکم ادویه گرام ماسالا هم ریختم. ( کلا ادویه ها بود و نبودش کاملااا اختیاریه)
خیارشور چند عدد
سیب زمینی رو بپزید. در قابلمه یا ماکروفر. آرد و خمیر مایه و نمک و بیکینگ پودر و شکر رو داخل یک کاسه بریزید. کره ی ذوب شده و روغن زیتون و تخم مرغ هم اضافه کنید. سیب زمینی رو له کرده و شیر رو باهاش مخلوط کنید. این مخلوط رو به آرد اضافه کردم. با دست شروع کنید به مخلوط کردن. از اونجایی که سیب زمینی ها بافت متفاوتی دارن. باید الان اگه خمیرخیلییی چسبنده بود کمی آرد اضافه کرده و ورز بدین. اگه خشک بود کمی شیر ولرم اضافه کنید و ورز بدین خمیر باید یه کوچولو ( نه خیلی) چسبنده باشه و با ورز دادن اونو ازش بگیرین تا لطیف بشه روی خمیر رو چرب کرده با سلفون در کاسه رو ببندین و بذارینش یه جای گرم یا بین یه پتو یا حدله و یک ساعت زمان بدین تا ور بیاد در این مدت گوشت رو حاضر کنید گوشت و پیاز رنده و آب گرفته رو با بقیه موادی که ذکر شد مخلوط کنید. و اونا رو به شکل کتلتهای تپل و کوچولو کمی سرخ کنید. خیار شور هم ورقه ای سرخ کنید و با پنیر بذارین کنار خب حالا خمیر ور اومده پفش رو بگیرید و اگه خیلی چسبناک بود با یه کم پاشیدن آرد روی اون و ورز دادن مشکل رو حل کنید. روی یه سطح آرد پاشی خمیر رو پهن کنید و برش بدین .
میتونید از اول چونه چونه از خمیر جدا کنید. اما این روشم راحته و یک اندازه تر میشن البته قبلش فر رو روی 180 درجه روشن کنید روی هر تیکه از خمیر یه ورق خیارشور بذارین. حالا پنیر بذارین یه دونه برگر بذارین خمیر رو به شکل یه چونه ببندین. چونه ها رو کنار هم بذارین . با یه کوچولو فاصله. روی چونه ها رو پارچه بندازین و ده دقیقه استراحت کنید. فر رو اگه فراموش کردین روشن کنید یا فر شما خیلی داغه میتونید در این مرحله روشنش کنید. بعد از استراحت دوم که خیلیییی واجب و مهمه روی چونه ها رومال کشیده و کنجد بپاشید سینی رو داخل فر بذارید .
یه کاسه آب داغ هم زیر سینی فر بذارین و اجازه بدین به مدت 30 تا 45 دقیقه یا زمانی که دور و کمی روی نان طلایی بشه داخل فر بمونه. از اونجایی که دمای فرها متفاوتن و اندازه ی نان ها هم حتما متفاوت خواهد بود. مراقب باشید نسوزه.
بعد گریل رو هم روشن کنید تا روی نان هم طلایی تر بشه خیلی خیلییی بافت عطروطعم نان عااالی و خوشمزه اس با سس کچاپ و فلفل معرکه اس یه چیز بگم که مواد بین نان کاملا سلیقه ایه اما این خیلی خوشمزززززه اس امتحان کنید. برای مهمانی به صورت کوچکتر درست کنید و لذت ببرید. سریع میتونید کلی ساندویچ داغ داشته باشید. همه حتی نانش هم کار خودتونه نان رو بدون مواد میانی هم میتونید درست کنید. به عنوان نان همبرگر یا به شکل نان ساندویچی .
👈ازمواد گوشتی به اندازه یه گردو بزرگ ده عدد برگر برای وسط نان آماده میشود.
👈میشه خمیر رو آماده کرد ودر یخچال گذاشت بعد ادامه کار( تجربه اطهر این شد که خمیر بعد از چند ساعت در یخچال باز هم ور آمد چسبنده وچند برابر شد پس باز با مقداری آرد ورز خورد ورو وسطح خمیر آرد پاشیدم که هم چسبندگی رو گرفت وهم راحت باز شد.
👈 میشه بعد پخت هم نانها رو گرم کرد.