98/12/20--آموزش مخصوص الی بانو کپی بدون ذکر منبع ممنوع--کلیپ اموزشی موجود در پیج اینستاگرام شف ارتیست


یک شیرینی بسیار خوشمزه 
با ماندگاری بالا
 
من این شیرینی رو در دو مدل درست کردم
هر دو مدل هم عالی بود واقعا
 
با این مقدار مواد حدود 60 عدد شیرینی خواهید داشت.
 
 
 
 
خب بریم سراغ آموزش
 
 مواد لازم برای مدل شماره 1:
 
آرد 1/2 پیمانه
 
آرد برنج با کیفیت و نرم 1/2 پیمانه
 
آرد نخودچی مرغوب 1/2 پیمانه
 
بیکینگ پودر یک ق چ
 
شیر دو ق غ
 
کره ی ذوب و خنک شده 150 گرم
 
پودر قند 1/2 پیمانه
 
پودر هل نصف ق م
 
پودر زعفران نصف ق چ
 
 
 
( عزیزان هل و زعفران نقدارش اختیاریه، در ضمن از ادویه های معطری مثل زنجبیل . دارچین. میخک. جوز هندی یا ادویه چای ماسالا میتونید به اختیار استفاده کنید   )
 
 
 
یه نکته ی دیگه بجای آرد برنج میتونید از آرد بادام یا ارد بادام هندی استفاده کنید. به این صورت که یک دوم پیمانه  بادام خرد شده  رو با نصف پیمانه شکر در آسیاب ریخته و پودر کنید . که هم بادام و هم شکر پودر بشن)
 
 
 
 
خب ابتدا پودر قند ( یا پودر شکر) و هل رو با کره ی ذوب شده و خنک شده با همزن دستی مخلوط کنید.
 
این شیرینی همزن برقی نمیخواد.
 
 زعفران رو هم اضافه و مخلوط کنید
 
 آرد ها و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید
 
 و آرد ها رو داخل کاسه روی مخلوط کره و شکر الک کنید.
 
شیر رو هم اضافه کنید  
 
و با کمک انگشتان دست یا قاشق مواد رو تبدیل به خمیر کنید.
خمیر نه خیلی خشک و سفته و نه خیلی نرم
 
مثل خمیر شیرینی برنجی هست.
 
15 دقیقه به خمیر استراحت بدین.
 
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید.
 
 
 
 داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
 
از خمیر اندازه ی یک گردوی کوچیک داخل دستتون فرم بدین. 
و با فاصله توی سینی فر بچینید
 
و
روی گلوله ها کمی خلال پسته
یا بادام
بذارید یا فقط با چاقو یا چنگال شکل بندازید.
 
و بذارید داخل فر .به مدت 10 تا 15 دقیقه
 
 ببینید وقتی که زیر کوکی طلایی شد یعنی پخته 
مواظب باشید نسوزه
 
 برای اینکه قلق پخت دستتون بیاد اول دوتا از کوکی ها رو داخل فر بذارید تا زمان پختش دستتون بیاد.
 
یه نکته بگم که خمیر رو به هیچ عنوان ورز ندین چون به روغن میفته و کیفیت کوکی پایین میاد
 
 موقعی که کوکی میپزه روش بسیااار نرمه.
بذارید یه پنج دقیقه خنک تر بشه بعد ارام جدا کرده داخل ظرف بچینید.
 
 
✌✌✌برای مدل دوم :
 
آرد یک پیمانه
آرد نخودچی نصف پیمانه
زعفران نصف ق چ
هل نصف ق م
جوز هندی یک هشتم ق چ
زنجبیل یک سوم ق چ
روغن جامد لادن طلایی ( یا روغن صاف قنادی یا مارگارین ) نصف پیمانه
پودر قند 1/2 پیمانه
جوش شیرین 1/4 ق چ
شیر دو ق غ
بیکینگ پودر نصف ق چ
 
 در این دستور هم ابتدا روغن جامد لادن رو ذوب کنید و بذارید تو دمای محیط دوباره ببنده که نرم بمونه. 
 
نکته: روغن صاف و مارگارین دیگه این مرحله رو نداره  همین که نرم و خمدمای محیط باشه کافیه
 
 روغن و پودر  قند و پودر هل و زنجبیل و جوز هندی و زعفران رو مخلوط کنید.
 
 
 
دقت کنید که وجود جوز و زنجبیل کاملا اختیاریه.
 
آرد سفید و آرد نخودچی و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کنید 
و روی بقیه ی مواد الک کنید.
 
 شیر رو هم به آرد اضافه کنید و با یک قاشق مواد رو مخلوط کنید تا خمیر درست بشه
 
این خمیر از مدل شماره یک نرم تره و لطیف تر.
 
 این خمیرم یک ربع استراحت بدین.
 
فرح رو روی 180 درجه روشن کنید.
 
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.
 
 
 
 
 و از خمیر گلوله هایی اندازه ی گردوی کوچیک داخل دستتون فرم داده و با فاصله در سینی فر بچینید
 روی خمیر میتونید بادام یا تخم خرفه یا خلال پسته یا گردو بریزید یا با چنگال بهش فرم بدین.
 
 کسایی که میخوان این خمیرو قالب بزنن باید خمیر رو بین دوتا کاغذ پهن کرده یک ربع در یخچال استراحت بدن بعد قالب بزنن.
 و سینی رو به مدت 10 تا 15 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی ها طلایی بشه داخل فر بذارید.
 کوکی ها کمی پهن تر شده و کمی پف خواهد کرد.
 
بعد از پخت بسیار نرم هستش که باید ده دقیقه صبر کرده بعد از سینی خارجشون کنید.
برای اینکه قلق پخت دستتون بیاد حتماااااا همیشه اول دو تا کوکی رو بپزید
 
مگر اینکه از کار خودتون و فر مطمئن باشید.
 خمیر رو ورز ندین چون روغن میندازه 
اگه روغن انداخت تنها چاره اش اینه تو یخچال بهش استراحت بدین
 
 اگه که خمیرتون زیادی شل و نرم بود یکم آرد بهش اضافه کنید. در حد دو سه ق غ
 شیرینی بسیاار ترد و پوک هست طوری که داخل دهان ذوب خواهد شد
و اصلا به قول معروف داخل دهان نمی ماسه  
 
عالی و خوشمزه اس
در فریزر 6 ماه و در یخچال یکی دو ماه ماندگاری داره
بافتش خیلی بهتر از نخودچی و برنجی هست.
 
الی بانو
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک پرتقالی


کروکت سیب زمینی


خورشت اسفناج


لازانیا 2






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است