الی بانو... 16/5/1395


سلام دوستان عزیزم

روزتون زیبا و پر برکت . خوحالم بعد از یه مدت طولانی تونستم سایت رو آپ کنم.

واقعا بخاطر این تاخیر ها متاسفم. بخاطرمشغله ی زیاد هست. 

با یه کیک خوشمزززززه اومدم. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

 

 
 
مواد لازم :
 
تخم مرغ :چهار عدد همدمای محیط و زرده و سفیده رو جدا کنید
 
آرد دو پیمانه
 
شکر یک پیمانه
 
پودر کاپوچینو دو بسته
 
پودر کاکائو دو ق م
 
پودر نسکافه یک ق چ
 
بیکینگ پودر دو ق چ
 
پودر هل : نصف ق چ
 
وانیل نصف ق چ
 
روغن نصف لیوان
 
شیر یک لیوان
 
ابتدا فر رو روی صد و هشتاد درجه روشن کنید. و قالب مورد نظر رو با کره چرب و بعد آرد پاشی کنید و آرد اضافه رو هم حتما بتکونید
 
بعد با یه همزن خشک و تمیز سفیده رو کمی بزنید تا پف کنه بعد نصف پیمانه شکر رو کم کم بهش اضافه کرده
 
و بزنید تا سفت و سفید بشه و از ظرف نریزه. دقت کنید شکر رو کم کم باید به سفیده اضافه کنید.
 
اگه اینکارو نکنید سفیده فرم نمیگیره . و بذاریدش یخچال
 
زرده و وانیل و باقیمونده ی شکر رو چهار پنج دقیقه بزنید تا کرمی و کشدار بشه.
 
 
 
 
هل و روغن و بعد شیر رو به ترتیب بهش اضافه کنید.بعد کاپوچینو و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنید. 
 
خب دیگه همزن رو بذارین کنار.
 
 
 
 
 
 
 
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو از قبل مخلوط و سه بار الک کنید. و در دو مرحله با مایه اضافه اش کنید
 
و با لیستک آرام و به صورت دورانی اونو به خورد مایه بدین
 
بعد سفیده رو هم در سه مرحله اضافه و باز هم خیلی آرام و به صورت دورانی اونو با مایه مخلوط کنید...
 
رعایت این نکات ضامن کیفیت و پف کیک شماست
 
 
مایه ی کیک رو داخل قالب بریزید و به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه یا زمانی که تستر ازش تمیز خارج بشه داخل فر بذارین...
 
 
 
 
یادتون نره بیست دقیقه ی اول در فر رو باز نکنید. 
 
 
 
 
از اونجایی که دمای هر فر ممکنه متفاوت باشه حواستون باشه کیک نسوزه یا یه وقت خام خارجش
 
نکنید. حتما تست کنید....بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از ده دقیقه روی توری فلزی برگردونید و بذارید خنک بشه.
 
 
 
 
 
برای گاناش من صد گرم خامه رو روی حرارت داغ کردم ( نجوشه) بعد پنجاه گرم شکلات تلخ
 
و یک ق چ نسکافه و دو ق غ شیرعسلی و نصف ق چ پودر هل رو بهش اضافه و مخلوط کردم تا یکدست شد.
 
این کرم رو وقتی خنک ( نه سرد ) شد روی کیک خنک بریزید. و از طعمش لذت ببرید. 
 
 
 
 
 
 
 
کیک بسیار خوش طعم و خوش عطره با بافت نرم و دوست داشتنی.
 
میتونید کمی گردو یا شکلات چیپسی هم داخل کیک بریزید
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





چیکن استراگانف


جوجه کباب زعفرانی تابه ای


مافین پنیر خامه ای و کشمش


کیک سیب و هلو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است