این کوکی رو با دست کاری در دستورای قبلیم بهش رسیدم و باید بگم که عااااالی و بی نقصه
جز خوشمزه ترین هاست و برای پذیرایی عالیه
اگه میخواید که رنگش با بیسکوئیت اوریو بکار رفته در تضاد باشه اوریو رو خیلی ریز خرد نکنید
این طوری یه کوکی سفید رنگ با تکه های سیاه و قهوه ای دارید که خیلی خوشگله
بافت این کوکی با کاوری ترد و مرکز نرم و با بافتی عالی هستش

مواد لازم:
پنیر خامه ای همدمای محیط 100 گرم
کره ی نرم همدمای محیط یا کره گیاهی نرم 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک یک پنس
بیکینگ پودر 1/3 ق چ
بیسکوییت شکلاتی اوریو یا هر نوع بیسکوئیت شکلاتی کرم دار 5 عدد
گردو خرد شده نصف لیوان
شکر ریز دانه 3/4 پیمانه یا 150 گرم ( اگه شکر ریز دانه نباشه موقع پخت کوکی خیلی پهن و سفت میشه)

کره و پنیر خامه ای رو با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید ( زیاده روی نکنید)
شکر رو اضافه و باز در حد مخلوط شدن بزنید (دقت کنید زیاده روی در همزدن هر نوع کوکی باعث به روغن افتادن و پهن شدنش
در فر و در نهایت سنگ شدنش بعد از سرد شدن هست پس رعایت کنید)

زرده تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه و مخلوط کنید

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و روی مایه الک و با قاشق با هم مخلوط کنید

گردو و بیسکوئیت خرد شده رو هم اضافه و با قاشق به خورد مایه بدید

دقت کنید در هر مرحله فقط و فقط در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنید ...خمیر رو 15 دقیقه در یخچال بذارید

فر رو روی 180 رجه روشن و گرم کنید
کف سینی کاغذ روغنی بندازید و از خمیر به اندازه ی یه اسکوپ با فاصله توی سینی بچینید
من کمی پهنشون کردم اگه میخواید گردالی باشن لازم نیست پهنشون کنید
و سینی رو در فر بذارید
زمان پخت 12 الی 15 دقیقه اس
ولی شما به محض اینکه دیدید زیر کوکی طلایی شد از فر خارجشون کنید
وقتی در فر هست فکر میکنید نپخته چون روش کاملا نرمه اما نگران نباشید یکم خنک بشه فرم خودشو میگیره
اگه زیادی بپزه بعدا تبدیل به سنگ میشن
شما اگه قلق فر دستتون نیست اول دوتا کوکی رو بپزید تا زمان دقیق دستتون بیاد
بعد از پخت 15 دقیقه بذارید کمی خنک بشن بعد از سینی خارج و در ظرف مورد نظرتون بچینید

نکته: در این کوکی از شکلات چیپسی یا شکلات تلخ خرد شده و اسمارتیز هم میتونید استفاده کنید
بجای گردو میتونید بادام یا پسته و... بریزید...در ضمن آلبالو خشکه یا زرشک هم طعم جدیدی بهش میده

