این پته تن ماهی بسیاااااااااااااار ساده و خوشمزه اس
واقعااااااااااااااااا خوشمزه اس
و میتونه یه پیش غذا یا فینگر فود شیک باشه یا حتی یه وعده ی غذایی کامل
اگه آواکادو ندارین به راحتی حذفش کنید اصلاااا مهم نیست
این پته رو با سینه ی مرغ پخته هم میتونید درست کنید ولی حتماااااااااا برای اولین بار با همون تن ماهی درستش کنید
دستور من برداشتی از دستور شف طیبه هستش cheftayebeh.ir

مواد لازم :
کنسرو تن ماهی : 1 عدد
آواکادو : دو عدد
لیمو ترش: 1 تا 2 عدد
سس مایونز: 1 الی 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و سفید
نان تست

تن ماهی رو 20 دقیقه توی آب بجوشونید
بعد یکم که خنک شد درش رو باز کنید
آواکادو رو هم پوست بگیرید و توی یه کاسه با چنگال له کنید و نصف یک لیموترش آبدار رو داخلش بچکونید
و کمی فلفل بهش اضافه کنید به نظر من نمک نمیخواد ولی شما مختارید که نمک هم اضافه کنید



در یک ظرف هم تن ماهی رو ریز ریز کرده و با سس مایونز و آب لیموترش و فلفل سیاه و سفید مخلوط کنید

نان تست رو با قوطی تن ماهی یا لیوان یا یک کاتر گرد قالب بزنید

رو نان تست یک لایه از پته و یک لایه آواکادو بذارید ...شما خیلی راحت میتونید آواکادو رو حذف کنید یا به جاش از خیارشور یا سبزیجات
معطر مثل ریحان استفاده کنید


برای یک تا دو ساعت بذارید یخچال و بعد هم نوش جان کنید...شما میتونید یه لایه ی دیگه نان تست روی لایه ی آواکادو بذارید
و یک ساندویچ خوشمزه و راحت برای میان وعدهع یا مهمانی و تولد و یا شام درست کنید
بسیار خوشمزه و راحت هست
امتحان کنید

