چیزکیک ها دسرهای خوشمزه ای هستند و نوع یخچالیشون خیلی ساده و راحت درست میشه
و برای مهمانی یا یه عصرونه ی خیلی دلچسب فکر خوبیه
این نوع چیز کیک که کیخوام آموزش بدم خیلی بی دردسر و راحتن
و چون لیوانی هستن نیازی به ژلاتینم ندارن
اما اگه خواستید برش بدید و بزرگ درستش کنید حتما از پودر ژلاتین یا ژله استفاده کنید
مواد لازم:
مربا آلبالو (من خودم درست میکنم): 1 پیمانه (یا هر مربایی که دوست دارید)
بیسکوئیت دایجستیو یا کراکر یا اریو یا هر بیسکوئیتی دوست دارید:12 عدد یا یک بسته بزرگ
پنیر خامه ای بدون نمک نرم یا پنیر ماسکارپونه 230 گزم یا 8 اونس
شیرعسلی صنعتی یک قوطی یا 14 اونس یا 400 گرم

پنیر خامه ای نرم و شیرعسلی رو با هم تو یه بلندر یا با هزن مخلوط کنید تا کرمی بشه

بیسکوییت رو در یک کیسه فریزر ریخته با کمک وردنه خردش کنید و در ظرفهای سرو تقسیمش کنید

روی بیسکوییت از کرم پنیری بریزید

روی کرم هم از مربای آلبالو بریزید

و برای چند ساعت (حداقل 4 ساعت) در یخچال بذارید ...موقع سرو میتونید چند تا بادام پرک هم روی چیز کیک بذارید
بسیاااااااااااااااار ساده و خوشمزه
این دسر رو با مرباهای مختلف میتونید درست کنید
اگه مرباتون شیرین بود میزان شیرعسلی رو کمتر و پنیر رو بیشتر کنید
و اگه خواستید ژلاتین هم اضافه کنید 3 ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر پاشیده و 5 دقیقه بهش دست نزنید بعد
روی بخار کتری مخلوط و به کرم اضافه کنید
