جو پرک برای انواع سوپ و ... بسیار عالیه و لعاب خیلی خوبی داره
اما وقتی درشت باشه همه جا نمیتونید ازش استفاده کنید
جو پرک رو در آسیاب پودر کنید و به راحتی در انواع سوپ و کوکو و غذاهای سوخاری و آش و ...ازش استفاده کنید
به غذا لعاب عالی میده بدون اینکه طعم خاصی به غذا بده
و برای آرد سوخاری عالیه مخصوصا اگه درشت تر آسیابش کنید و با آرد و ادویه و نمک و ... مخلوطش کنید
میتونید یه مرغ کی اف سی عالی درست کنید یا یه مرغ اسپایسی بی نظیر
برا غلظت دادن به کوکو و کتلت هم عالیه
در کل خیلی زیاد میتونید ازش استفاده کرده و از خواص زیادش بهره مند بشید

اینم درشت ترش که برای کی اف سی و اسپایسی و سوخاری ها عالیه

راستی یه سری کوکی ها جو پرک دارن که میتونید به راحتی از این نوع استفاده کنید
برای گرانول ها هم که میدونید جو پرک عالیه