این جوجه کبابی که عکسش رو ملاحظه میکنید بسیار خوش عطر و خوشمزه است. اگر هم از شب قبل فرصت بزارید و فیله ها رو مزه دار کنید که دیگه جای بحثی نمیمونه. برای مزه دار کردنش از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفرون استفاده کنید. من گاهی چند برگ جعفری یا پیازچه هم میزارم.
روی سیخ چوبی به ترتیب فیله مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای و گوجه بزارید. از پیاز هم میتونید استفاده کنید.

کف ماهیتابه گریل رو با روغن زیتون چرب کنید و کبابها رو کنار هم بچینید و با شعله ملایم زمان بدید تا بپزه. میتونید داخل فر هم بزارید.
و اما برای برنجش: من وقتی برنج رو آبکش کردم لابلاش دارچین و زیره و زرشک ریختم. روی برنج هم کره محلی. خیلی حیلی حوش طعم شد.


