شوربا یه غذای ساده ی ایرانی هست که معمولا برای صبحانه یا یه شام سبک درست میشه
تو همه ی مناطق ایران شوربا رو به یه شکل درست میکنن
این شیوه که با ماست هست خیلی خیلی ساده و خوشمزه اس و همون طعم کله جوش با کشک رو میده
مواد لازم برای دو نفر:
ماست خوشمزه (ترجیحا خیلی شیرین و کم چرب نباشه) : 2 لیوان
تخم مرغ: 2 عدد
پیاز داغ : 2 قاشق غ خ
نعنا داغ 1 قاشق غ خ
نمک
گردوی ریز خرد شده : در صورت تمایل 2 ق غ
آب 4 لیوان
ابتدا تخم مرغ و ماست رو خوب بزنید تا کاملا یکدست بشه
بعد اب رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا مایع به جوش بیاد...دقت کنید اگه مدام هم نزنید ماست بریده میشه
و غذاتون خراب میشه پس صبور باشید و مدام هم بزنید زود بجوش میاد
وقتی بجوش اومد پیاز داغ و نعنا داغ و گردو رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
غلظت غذا باید دقیقا مثل آب کشک یا کله جوش باشه نه سفت و نه شل و آبکی
وقتی آماده شد نمکشو اندازه کنید و توش نون خرد کنید و بذارید یه ده دقیقه نون ها توش نرم بشن
و بعد با سر یا نه با قاشق برید توش
نوش جان
