چیزکیک رو کمتر کسی دوست نداره با جرئت میگم پرچم عشاق چیزکیک بالاست
من خودم جز دسته عشاق چیز کیکم مخصوصا با پایه ی کیک راستش با پایه بیسکوئیتشو خیلی زیاد دوست ندارم و ترجیح میدم یه
چیز کیک با یه لایه خوشمزه ی کیک نرم و خوش عطر بخورم
این چیز کیک هم که میخوام براتون اموزش بدم با عطر عالی پرتقال هوش از سرتون میبره مخصوصا که پایه ی کیکیش هم خیلی خیلی خوشمزه اس
و یه اسلایس از این چیزکیک میتونه یه انتخاب عالی برای عصرای زمستونی باشه

مواد لازم:
کیک : 1 عدد (من یه کیک شیر در قالب گرد 20 سانتی پختم)
مواد لازم برای فیلینگ
پنیر خامه ای : 200 گرم
خامه صبحانه: 200 میلی لیتر
رنده پوست دو عدد پرتقال درشت
آب پرتقال: نصف لیوان
پودر زلاتین : 1 قاشق س پ سر پر (میتونید از نصف پودر زله پرتقال استفاده کنید)
شیر: 1/4 لیوان
شکر: 4 تا 6 ق غ (شیرینیش رو بر حسب سلیقه ی خودتون اندازه کنید)
مواد لازم برای لایه ی ژله ای
پودر زله پرتقال : نصف بسته
پرتقال : 1 عدد (برای روی دسر)

ابتدا یک کیک لازم دارین شما هرکیکی دوست دارین میتونید بپزید مثل کیک اسفنجی ، پرتقالی ، شیفون و...
من یه کیک شیر پختم و بجای وانیل توش رنده ی پوست پرتقال ریختم
دستور کیک شیر : اینجـــــــــــــــــــــــا
وقتی کیک پخت بذارید سرد بشه و بعد از اینکه کاملا سرد شد بذاریدش تو همون قالبی که پخته بودینش
اگه قالب کمربندیه که هیچی اما اگه قالبتون معمولی بود حتما اول توش سلفون بکشید بعد کیک رو توش بذارید که
بعدا بتونید به کمک سلفون از توی قالب درش بیارید
و داخلشو خالی کنید: (من با تیکه هایی که از کیک جدا کردم دسر ترایفل درست کردم که آموزششو به زودی میذارم)

توی یه ظرف شیر رو بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و بدون اینکه همش بزنید یا بهش دست بزنید بذاریدش کنار تا
ژلاتین در شیر حل بشه بعد بذاریدش روی بخار آب تا خوب توی شیر حل بشه (1 دقیقه کافیه)
در کاسه ای پنیر خامه ای و شکر رو مخلوط کنید سپس خامه و آب پرتقال و رنده ی پوست پرتقال و ژلاتین که در شیر حل شده رو به
پنیر اضافه و خوب مخلوط کنید (اگه بجای ژلاتین خواستین پودر ژله بریزید پودر ژله رو در نصف لیوان آب جوش حل کرده و وقتی خنک شد به
مواد اضافه کنید)


این مایه رو روی کیک بریزید و به مدت 3 ساعت یا زمانی که کاملا ببنده بذاریدش توی یخچال

تا دسرتون خوب ببنده نصف بسته پودر ژله ی پرتقال رو با نصف لیوان آب جوش خوب حل کنید بعد نصف لیوان هم آب سرد توش بریزید
و بذارید توی یخچال تا وقتی که نیم بند بشه و غلظتش مثل ماست بشه (اگه اینکار رو نکنید و همینطوری شل بریزیدش روی
دسر همش به خورد کیک میره و خراب میشه )
روی لایه پنیر چند تیکه پرتقال ورقه (گرد برش بدید ) شده بدون پوست بچینید و زله ی نیم بند رو هم روی اونا بریزید تا یه لایه تشکیل بشه
و به مدت حداقل 4 ساعت بذاریدش یخچال تا خوب ببنده

اگه میخواید دسرتون عالی و خوشمزه باشه یک شب یا 12 ساعت بذارید تو یخچال تا کاملا جا بیفته
تو این مدت روش سلفون بکشید که طعمش برنگرده

من روی چیزکیکم رو با گاناش و انار تزیین کردم

