دوتا نان باگت تو یخچال مونده بود کهنه شده بودن
اما دلم میخواست باهاشون یه کاری کنم
تا اینکه با ایده از فرنچ تست این رولهای خوشمزه رو درست کردم...
بین رول ها میتونید مربا یا عسل یا شکلا یا نوتلا بذارید من دولسه دلچه داشتم و از همون گذاشتم
برای درست کردن دلسه دلچه کافیه یه قوطی شیر عسلی رو به مدت 3 ساعت بذارید تو آب بجوشه مثل کنسرو
بعد که سرد شد بازش کنید و یه دلسه دلچه خوشمزه تحویل بگیرید که
برای نواع دسر و کیک و ... کاربرد داره...هر قوطی اش 5500 هست و از سوپرمارکت میتونید بخرید
مواد لازم:
نان باگت: 2 عدد (کهنه باشه حتمه) یا نان تست کهنه
دولسه دلچه یا هرچی که خودتون دوست دارید
شیر: 1 لیوان
زرده تخم مرغ 1 عدد
دارچین 1/3 ق چ به دلخواه
وانیل :نوک ق چ
شیر و وانیل و زرده و دارچین رو تو یه کاسه مخلوط کنید

نان ها رو با وردنه صاف و نازک کنید به این شکل:

سس دولسه دلچه یا هرچی که میخواین رو کف نان پهن کنید

حالا اونو رول کرده و در مخلوط شیر بغلتونید...زیاد نذارید بمونه چون خمیر میشه

سپس رول ها رو در روغن سرخ کنید

این رول ها خیلی خیلیییییییییییییییییییی خوشمزه ان حتما امتحان کنید
مطمئنا هم خودتون و هم فرزندانتون دوست خواهند داشت
