همونطو که قبلا گفتم کتلت و کوکو و شامی تنوع زیادی دارند و شما خیلی راحت با کمترین امکانات میتونید یکی از انواع
مختلفشون رو درست کنید...من در این مورد خیلی زیاد تنوع به خرج میدم و این کتلت یکی از همین انواع متنوع کتلت هست که من از
نتیجه ی اون خیلی خیلی راضی بودم نه تنها من که خانواده هم خیلی دوست داشتند
مواد لازم:
بادمجان : 4 عدد
سینه مرغ: 1/2 از یک سینه مرغ
آرد سوخاری: 2 یا 3 قاشق غ خ
نمک و فلفل
زردچوبه:1/2 قاشق چ خ
زعفران دم کرده:2 قاشق غ خ
تخم مرغ:1 عدد
سیب زمینی متوسط: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
روغن
ابتدا بادمجان ها رو ریز خرد کرده و در تابه یا قابلمه ای کمی روغن ریخته و با حرارت متوسط رو به ملایم بذارید کم کم سرخ و نرم بشن
البته هر چند دقیقه همشون بزنید که یکدست سرخ بشن و زردچوبه هم بهشون اضافه کنید
تو این فاصله سینه مرغ و سیب زمینی ها و پیاز رو تو غذا ساز خوب له و میکس کرده یا چرخ کنید
بعد بادمجانهای سرخ شده و له شده رو هم به مرغ اضافه کرده و با هم مخلوط کنید
نمک و فلفل و زعفران و آرد سوخاری و تخم مرغ رو به مواد اضافه کرده و ورز بدید تا خوب مخلوط بشن
مواد رو نیم ساعت در یخچال بذارید
بعد از نیم ساعت تابه رو که داخلش روغن ریختید روی حرارت بذارید و از مواد به اندازه یه گردو توی دستتون پهن کرده و
در روغن داغ دو طرفش رو خوب سرخ کنید
حرارت رو زیاد نکنید که کتلت ها مغز پخت بشن


بافت کتلت ها عالی و طعم و عطر بسیار خوبی دارند
نوش جان

