کانال سایت: t.me/chefartistofficial .....اینستاگرام ما : https://www.instagram.com/chefartist.ir/


این سایت کار مشترک من(الی بانو) و دوست عزیزم (مریم بانو ) هست و طراحیش کار همسر عزیزم هستش که بابت زحمتاش ممنونم. از همکاری دوستان عزیزم در کلوب آشپزان جوان هم ممنونیم.

فیسبوک ما

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیراشکی با خمیر عالی


شکلات مغزدار


بادمجون پلو


فاهیتا مرغ مکزیکی






نظرات شما


ناهید :
سلام وخسته نباشید
مرسی از شما همه چیز خیلی عالیه من عاششششق سایتتون شدم .
نیلوفر :
سلام به الی بانو و مریم بانو عزیز.نماز روزتون قبول باشه.
میگم اسانس وانیل چ نقشی داره؟من داخل کیک خیس بجای اسانس وانیل،پودر وانیل رو استفاده کردم اما کیکم خوب شدش.
****************************************************
سلام ممنونم
همچنین عزیزم
اسانس قوی تر هست...ولی مهم نیست که پودر هم استفاده کنی
بهار :

سلام من کیک پیتزا درست کردم پف نکرد دلیلش چی میتونه باشه میشه از مخمری که استفاده میکنید عکس بزارید ممنون میشم

***********************************

سلام عزیزم من از مخمر معمولی استفاده کردم

مخمر فقط حتمااااااااااااااااااا باید تازه و با کیفیت باشه مارکش مهم نیست

حتما تو جای بدون نور و خنک باید نگهداری بشه و اصلاااااااااااااااا هوا نخوره

کریمیان :

سلام. با تشکر فراوان از سایت مفیدتان. اگر ممکن است دستور نان شکلاتی و شیرمال را میخواستم. اگر میشود بدون خمیر مایه باشد. با تشکر

***********************************

سلام خواهش میکنم دوست عزیز

نانهای مربوط رو در قسمت جستجو سرچ کنید دستور شیرمال و شکلاتی هستند اما هر دو خمیر مایه دارن

و  اینکه با عرض شرمندگی از پذیرفتن رسپی درخواستی معذوریم

عطر :

ممنونم. اها من فک کردم باید بپزم از قبل نخودو. مرسی از راهنماییت گلم

*****************************

خواهش میکنم دوست عزیزم

عطر :

عزیز من دولیوان نخود و پختم بعدش بادو قاشق ارد و سبزی وپیاز رنده و ادویه له کردم . بعدم روغن زیادو داغ کردم اندازه نارنگی بزرگتر گرد کردم انداختم تو روغن که سرخ شه وا رفت!!!!

***********************************************

برای فلافل نباید نخود رو بپزی باید بریزی تو آب یکی دو شب خیس بخوره بعد با سیر و پیاز چرخش کنی و آرد و جعفری و گشنیز (ریز خرد شده)رو با نمک و فلفل بهش اضافه کنی و بعد سرخ کنی

تخم مرغ و سیب زمینی هم نمیخواد این لینک دستور http://chefartist.ir/showpages.aspx?tid=766

عطر :

سلام دوستم. وقتت خوش. عزیزم من فلافل درستیدم.نمیدونم چرا وا رفت. چرا؟؟؟؟

*****************************

سلام اگه طبق دستور سایت ما درست کرده باشید نباید وا بره

میشه توضیح بدید ؟؟؟

ناشناس :

به نظرمن این سایت بهترین و ارزنده ترین سایتی که تا به حال دیدم زیرا نوع آموزشی که می دهند بسیار مطلوب و عملی است . واقعا خسته نباشید

********************************

سلام دوست عزیز

از این همه محبت و لطف شما سپاسگذاریم 

عطر :

سلام عزیزم. دیروز درستیدم کوفته قلقلی. بسیار خوب شده بود. از توضیحات بسیار کاملت خ خ خ خ خ ممنونم گلم.

--------------------

سلام عزیزم نوش جان 

خواهش میکنم دوستم

عطر :

دست گلت درد نکنه. کدوتنبل حرف قشنگی زده شوهر شمام زن گرفته شوهر منم زن گرفته.والا.

عزیز الان من گردو رو با اسیاب پودر کردم.
1- چند قاشق گردو بریزم؟
2- چند قاشق رب انار بریزم؟
3- الان 400 گرم گوشت میشه اندازه پرتقال متوسط؟
خدا خیرت بده.

-----------------------------

خواهش میکنم عزیزم

حدود 300 گرم گردو

رب انار حدود نصف لیوان اگه ترشه کمتر

آره گوشت اندازه یه پرتقال تقریبا درشت میشه

عطر :

سلام عزیز خوبی؟ عجب سایت با حالیه. از بچه های نی نی سایت اینجارو کشفیدم. الی جان یه سوال دارم قربونت:
میخوام فسنجون قلقلی (کله گنجشکی) بدرستم بلد نبیدم . واسه سه نفر. ببین یه بسته گوشت چرخکردم اندازه یک پرتقال متوسطه.

سوال بعدیم اینکه جوانه میخوام سبز کنم واسه مصرف باید این جوانه اش چه اندازه ی بشه ؟ یک بند انگشت درسته؟

مرسی. بووووووس. منتظرم

---------------------------------

سلام ممنونم دوستم...لطف داری گلم و خوش اومدی

گوشت برای 3 نفر برای فسنجون 400 تا 500 گرم کافیه شاید زیادم باشه

برای فسنجون قلقلی اول:

گوشت چرخی را با یک پیاز متوسط که آبش را گرفتی و رنده کردی خوب 
مخلوط کن و نمک بزن و قلقلی کن و کمی تفت بده و بذار کنار .
یه پیاز رو ریز خردد کن وتفت بده و گردوی خرد شده یا چرخ شده رو بهش اضافه کن
حتماااااااااااااا باید با قاشق چوبی مدام هم بزنی تا سیاه نشن و روغن پس بدن
و کمی که رنگش عوض شد میتونی یکم زعفران بزنی و2 لیوان آب هم بریز و در قابلمه رو نیمه باز بذار که کف نکنه
و بذار حدود چهل دقیقه کمی جا بیفته حالا کوفته ها رو اضافه کن و رب انار رو هم اضافه کن 
و ترشی یا شیرینی شو تنظیم کن
و بذار خوب جا بیفته و 5 دقیقه آخر یه تیکه یخ کوچولو توش بنداز تا روغنشو خوب پس بده
 
چند نكته هم در مورد فسنجون 
بهتره كه رب انار يك ربع تا 20 دقيقه مونده به اتمام كار اضافه يشه اين دو تا دليل داره 
1- فسنجون خوب بايد رنگش رو از گردو بگيره نه رب انار يعني وقتي مي ذارين بجوشه خود گردو رنگ مي ندازه و نيازي به رب نيست 
2- رب انار رو به خاطر ترش مزه بودنش اضافه مي كنن اگر رب انار زياد بجوشه مثلا 4-5 ساعت باعث مي شه رنگ فسجون مثل قير بشه
و طعمش به تلخي بزنه 
 
مطلب ديگه اينكه بهتره پياز فسنجون چرخ بشه كه توي خورشت ديده نشه و كاملا له باشه 
ديگه اينكه رنگش بهتره فقط در اثر جا افتادن گردو باشه و زردچوبه نداشته باشه 
 
من فسنجونم رو حدود 12 ساعت ميذارم بپزه البته بدون گوشت ورب انار يعني فقط پياز و گردو و آب و هر نيم ساعت يكبار يك
ته ليوان آب سرد از يخچال مي ريزم توش كه گردو روغن بندازه 
 
من مرغ یا گوشت رو میپزم و ریش ریش میکنم و تو فسنجون میریزم محشر میشه و وقتی رب انارم ترشه
بجای شکر شیره خرما توش میریزم و خیلی باحال تر میشه
 

 

کدو تنبل :

سلام. این سایت رو میبینم میگم شوهر شما زن گرفت، شوهر منم زن! گرفت!!!
واقعا شرمنده میشم که ده سال بعد از زندگی مشترک همیشه ساعت 5 عصر نهارم اماده میشم و اونم یه لیست تکراری. ماکارونی. مرغ. مرغ. ماکارونی
کیک هم هیچ. دسر هیچ..
تازه با این سایت اشنا شدم. میخام خودمو محک بزنم. هرکاری کردم خبر میدم. شما هم تشویقم کنید. باشه؟ مرسییییییییییی

-------------------------------------------------------

سلام دوست عزیز

شما به ما محبت دارید عزیزم...همه خانما هنرمندن شما هم حتما موفق میشید یه کدبانوی نمونه باشید

من منتظر کاراتون هستم اگه دوست داری بیشتر باهم صحبت کنیم میتونی تو انجمن سایت هم عضو بشی

لینکش سمت راست سایت هست

اونطوری عکس کارات هم میتونی برامون بذاری

البته عکس کاراتو به ایمیل سایت هم میتونی بفرستی برام INFO@chefartist.ir

منتظـــــــــــــــــــــــــر کارای عالیت هستمممممممممممم و هر کمکی بتونم میکنم حتما

شمیم :

سلام من کته ام همیشه یا نپخته است یا خمیره اندازه آب و روغن و نمک چقدر باید باشه?

--------------------------------------

سلام عزیزم

همیشه میزان آب باید دوبرابر برنج باشه

مثلا اگه 3 لیوان برنج میذاری باید 6 لیوان یا نهایتا 6/5 لیوان آب بریزی

همیشه بذار آب بجوشه بعد برنج رو اضافه کن

روغنش رو خیلی کم یا زیاد نکن

دمکنی بذار...شعله پخش کن بذار وزمان کم برای دم کشیدن نذار دیگه بین نیم ساعت تا 1 ساعت خوبه

حتما برنج رو چند ساعت تو آب بخیسون قبل از پخت و اینکه نمکشو کم نکن چون وا میره

میتونی یکم آب لیمو تو برنج (برای آبکش) بریزی تا سفید تر و دون تر بشه

پریسا :

الی گلی دستت درد نکنه که جواب دادی؟همه اینایی که گفتی درسته.بیکینگ پودر چی بخرم؟خوب حالا مزه ش چطور میشه؟
به نظرت نون تست خوشمزه تر نیست؟

 

---------------------------------------------------

 

خواهش میکنم عزیزم...من بیکیگ پودر شاهسوند خریدم خیلی خوبه...برتر هم خیلی خوبه

کلا باید تازه باشه و تو یخچال نذاریش...طعم پیراشکی هایی که تو فر درست میکنی باید بده بنظر من از اونی که با نون هست خوشمزه تره

پریسا :

salam
az sayte khobetoon mamnonam
aziz man pirashkie meakeri doroost kardam zaheresh khaili khob shod vali ye booee midad ke aslan doost nadashtam aslan tame noonesho dost nadashtam be nazaret kojaye kar irad dasht?
mastam khob naboode?bayking podram khob naboode?chi tasir gozare?

---------------------------------------------------------

سلام پریسا جان

به احتمال زیاد ماستت ترش بوده

ماست باید شیرین باشه

و اینکه بیکینگ پودرت  مرغوب نبوده یا اینکه آردت آرد سفید نبوده

پریسا :
سلام خسته نباشید من چند بار باسلوق درست کردم بار اول خوب شد ولی چند باره که از یخچال بیرون میارم خمیر میشه وبه نظرتون علتش چیه
با تشکر از سایت خوبتون