الی بانو


سس سالسا تنوع بسیار زیادی داره 

این نوعش با خوراک مرغ سوخاری یا میگو سوخاری و کلا سوخاری ها و بنیه ها خیلی خیلی میچسبه

پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید و از طعم عالی اون لذت ببرید

مواد لازم:

ماست پرچرب یا یونانی یا سون کاله:1 لیوان

سیر خشک یا تازه رنده شده:1 قاشق چ خ

آب لیمو ترش تازه:1 قاشق م خ

روغن زیتون:1 قاشق غ خ

ریحان و نعنا خشک یا تازه ریز خرد شده:

سس گوجه فرنگی:

نمک و فلفل

 

همه ی مواد رو خوب ترکیب کنید...اگه مواد درشت هستند همه مواد رو با هم میکس کنید...سالسای شما حاضره

به همین راحتی و به همین خوشمزگی....

میتونید کنار غذا بذارید یا روی غذا بریزید یا روی ساندویچ بریزید

خیلی ترکیب خوشمزه ای هست

من این سس رو کنار مرغ سوخاری زنجبیلی سرو کردم که بزودی دستورشو میذارم

 

نکته:میتونید بجای سس گوجه فرنگی از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید...میزان تندی این سس هم به ذائقه شما بستگی داره

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسلایس شکلات و پتی بور


کیک هویج و نارگیل با چیزکرم 2


دمنوش به و زعفران


کیک لبو






نظرات شما


برلیان :

کارت عالی بانو
دستت طلا هنرمند

*******************************

ممنونم برلیان جون

الهه :

سلام ممنونم از آموزشتون. اگه ممکنه باز هم انوع سس ها رو آموزش بدید. مخصوصا سس هایی که روی سالاد ها میشه استفاده کرد. نمیدونم چرا طعم سس های سالادهای رستوران ها کمی با سالاد خونگی فرق داره. هرکاری کنیم مثل اونها نمیتونیم طعمش رو درست کنیم.
این سس رو فقط روی غذای گوشتی میریزیم؟ روی سالاد نمیشه؟

**************************************

سلام خواهش میکنم...سس های زیادی آموزش دادیم که در بخش خودشون میتونید مشاهده کنید از جمله سس عالی برای سالاد

http://chefartist.ir/pagesfood9.html این سس برای غذا بهتره اما برای سالاد هم شاید بشه من امتحان نکردم

 

سس عالی برای سالاد:

به میزان مساوی سس و ماست( مثلا هر کدام 2 قاشق غذاخوری)  مخلوط کنید و یک یا دو عدد خیار شور(برای 4 ق سس و ماست)رو داخلش خیلی ریز رنده کنید و نمک و 2 ق سرخالی شکر و 3 ق آب لیمو ترش و 1 ق چایخوری سرکه و کمی فلفل قرمز و نعنا داخل سس بریزید و یکم آب توش بریزید کخ خیلی سفت نباشه