سلام ممنونم از آموزشتون. اگه ممکنه باز هم انوع سس ها رو آموزش بدید. مخصوصا سس هایی که روی سالاد ها میشه استفاده کرد. نمیدونم چرا طعم سس های سالادهای رستوران ها کمی با سالاد خونگی فرق داره. هرکاری کنیم مثل اونها نمیتونیم طعمش رو درست کنیم.
این سس رو فقط روی غذای گوشتی میریزیم؟ روی سالاد نمیشه؟
**************************************
سلام خواهش میکنم...سس های زیادی آموزش دادیم که در بخش خودشون میتونید مشاهده کنید از جمله سس عالی برای سالاد
http://chefartist.ir/pagesfood9.html این سس برای غذا بهتره اما برای سالاد هم شاید بشه من امتحان نکردم
سس عالی برای سالاد:
به میزان مساوی سس و ماست( مثلا هر کدام 2 قاشق غذاخوری) مخلوط کنید و یک یا دو عدد خیار شور(برای 4 ق سس و ماست)رو داخلش خیلی ریز رنده کنید و نمک و 2 ق سرخالی شکر و 3 ق آب لیمو ترش و 1 ق چایخوری سرکه و کمی فلفل قرمز و نعنا داخل سس بریزید و یکم آب توش بریزید کخ خیلی سفت نباشه