همونطور که قبلا هم گفتم تو مبحث کتلت ، شامی و کوکو تنوع بسیار زیادی هست و شما ابتکارات زیادی میتونید انجام بدید
این کتلت هم کاملا ابتکاری هست و من کاملا از نتیجه اش راضی بودم...روکش کاملا کرانچی و بافتی نرم و پخته داشت
مواد لازم:
سینه مرغ: 1/1 از یک سینه کوچک
سویا خیس کرده:نصف یک بسته150 گرمی
ذرت پخته:3 قاشق غ خ
فلفل دلمه ریز خرد شده: نصف یک فلفل
سیب زمینی :2 عدد
پیاز:1 عدد
نمک و فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه
آویشن نصف ق چ
جوز هندی:1 پینچ
سس مایونز:1 قاشق غ خ سر خالی
پنیر خامه ای:1 قاشق غ خ (من پنیر لبنه کاله ریختم)
کره ذوب و خنک شده :25 گرم
زعفران دمکرده در صورت تمایل : 1 قاشق غ خ
تخم مرغ:1 عدد
آرد سوخاری:2 یا 3 قاشق غ خ

مرغ و سیب زمینی و پیاز و سویا خیس کرده رو تو غذا ساز کاملا له کنید یا چرخ کنید
بقیه مواد رو بهش اضافه کرده و خوب ورز بدید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار بدید

سپس در تابه روغن ریخته روی شعله متوسط رو به کم قرار داده و وقتی روغن داغ شد از مواد در دستتون
به اندازه یه نارنگی کوچیک پهن کرده یه سوراخ وسطش بذارید و دو طرفشو کاملا سرخ کنید

نکته 1:مواد به نظر میاد وا بره و کمی نامنسجم به نظر میاد اما نگران نباشید به هیچ وجه وا نمیره و عالی سرخ میشه
نکته 2:یه کاسه آب کنار دستتون بذارید و هربار کمی دستتون رو خیس کنید که مواد کتلت به دستتون نچسبه

