این ته چین بسیار ساده و خوشمزه اس
من برای پختش از روش برنج دمی استفاده کردم که خاصیت برنج از بین نره و خوشمزه تر بشه
مواد لازم :
برنج ایرانی:4 پیمانه (پیمانه پلوپز)
نمک
زعفران دم کرده:2 قاشق غ خ غلیظ
روغن: من روغن لادن زعفرانی استفاده کردم خیلی خیلی ته چینم خوش عطر شد
ماست سفت و چرب: 3/4 پیمانه
زرده تخم مرغ :1 عدد
زرشک:4 قاشق غ خ
اول یه چند ساعتی برنجم رو خیس کردم
توی قابلمه 4 پیمانه آب (همون پیمانه ی برنج باشه)و نمک و روغن ریختم و وقتی جوشید برنج و زعفران دم کرده رو بهش اضافه کردم
گذاشتم آب برنج کاملا کشیده شد
ماست و زرده تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کنید
توی یه قابلمه دیگه روغن ریختم و گذاشتم رو شعله ی گاز...کمی از برنج پخته رو توی ماست ریختم مخلوط کردم و کف قابلمه پهن کردم
بعد زرشک رو روی مایه ماستی ریختم
بقیه برنج رو هم اضافه کردم ...دمکنی گذاشتم و شعله رو کم کردم و 1 ساعت اجازه دادم تا ته چین آماده شد
این ته چین از همه ی ته چینایی که خورده بودم خوشمزه تر بود...شما میتونید بین ته چین مرغ یا گوشت یا هرچی دوست دارید بذارید
و انواع ته چین رو به این روش آماده کنید
