الی بانو


این ته چین بسیار ساده و خوشمزه اس

من برای پختش از روش برنج دمی استفاده کردم که خاصیت برنج از بین نره و خوشمزه تر بشه

مواد لازم :

برنج ایرانی:4 پیمانه (پیمانه پلوپز)

نمک 

زعفران دم کرده:2 قاشق غ خ غلیظ

روغن: من روغن لادن زعفرانی استفاده کردم خیلی خیلی ته چینم خوش عطر شد

ماست سفت و چرب: 3/4 پیمانه 

زرده تخم مرغ :1 عدد

زرشک:4 قاشق غ خ

 

اول یه چند ساعتی برنجم رو خیس کردم

توی قابلمه 4 پیمانه آب (همون پیمانه ی برنج باشه)و نمک و روغن ریختم و وقتی جوشید برنج و زعفران دم کرده رو بهش اضافه کردم

گذاشتم آب برنج کاملا کشیده شد

ماست و زرده تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کنید

توی یه قابلمه دیگه روغن ریختم و گذاشتم رو شعله ی گاز...کمی از برنج پخته رو توی ماست ریختم مخلوط کردم و کف قابلمه پهن کردم

بعد زرشک رو روی مایه ماستی ریختم

بقیه برنج رو هم اضافه کردم ...دمکنی گذاشتم و شعله رو کم کردم و 1 ساعت اجازه دادم تا ته چین آماده شد

این ته چین از همه ی ته چینایی که خورده بودم خوشمزه تر بود...شما میتونید بین ته چین مرغ یا گوشت یا هرچی دوست دارید بذارید

و انواع ته چین رو به این روش آماده کنید

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ساندویچ فیله مرغ


ته چین مرغ


کتلت معطر


آلبالو پلو






نظرات شما


باران :

سلام من این ته چین و درست کردم البته با ترکیب مرغ و بادمجون. عالی شده بود ممنونم از راهنماییها تون. ازش عکس هم گرفتم چطوری براتون بفرستم؟

************************************************************

سلام باران جان...نوش جان حتما خیلی عالی میشه با این ترکیب...عکسش رو. به ایمیلم بفرستید info@chefartist.ir

منتظر عکستون هستم

باران :

سلام بازم منم. میشه بجای زرده 1 تخم مرغ کامل استفاده کرد؟ تفاوتی داره؟ زرده بو نمیده تو ته چین؟ شرمنده انقد سوالام ابتدایی ان من تازه عروسم و تا حالا ته چین درست نکردم.

***************************************

سلام عزیزم...ته چین فقط با زرده تخم مرغ خوب و عالی  میشه...سفیدهع هم تیره ترش میکنه و هم باعث بوی ته چین میشه

همیشه زرده استفاده کنید...منوی ته چین ما رو حتما امتحان کنید:http://chefartist.ir/search.aspx?sid=%D8%AA%D9%87%20%DA%86%DB%8C%D9%86

مریم :

سلام و مرسی از دستور ته چین. من تا حالا دو بار ته چین درست کردم. هر دو بار هم توی تفلون روی گاز. بار اول عالی شد اما بار دوم ته چینم بعد از 1/5 ساعت روی گاز بودن سفت نشده بود و قالبی برنگشت. هر بار هم 2 تخم مرغ کامل زده بودم. از اون به بعد ته چین درست نکردم. میشه دلیل قالبی نشدن و وا رفتنش و بگید؟*

**************************************************************************************

سلام ...خواهش میکنم...علت وا رفتن ته چینتون احتمالا زیاد بودن مایه ماستی بوده

باران :

سلام ممنون از دستور خوبتون فقط دوتا سوال: یه زرده کافیه برا این ته چین؟ و این که زرده رو ننوشتین کی اضافه کردین؟
ممنونم

********************************

سلام...خواهش میکنم...بله یه زرده کافیه و توی ماست باید بریزید با زعفران