اونایی که عاشق نوتلان دستشون بالا
این کاپ کیک با طعم شکلات و مغز نوتلای مذاب رو فقط یه عشق شکلات میفهمه یعنی چی
بافتشون و طعمشون عالیه و اینکه انقد راحت درست میشن که حتی همزن هم نداشتین مهم نیست
یه کاپ کیک راحت با یه طعم رویایی و حرفه ای
اول توصیه میکنم که حتما از پودر کاکائوی مرغوب استفاده کنید و نوتلا رو با هم شکلات صبحانه با مارک دیگه جایگزین نکنید
مگه اینکه خودتون تو خونه درست کنید
مواد لازم:
آرد: 2 و 1/2 پیمانه (هر پیمانه آرد 125 گرمه)
جوش شیرین:1/2 قاشق چ خ
پودر کاکائو:1/4 پیمانه
شکر قهوه ای:1/2 پیمانه اما ممکنه کم شیرین نپسندید میتونید تا 3/4 پیمانه زیادش کنید
اگه شکر قهوه ای نداشتید همون شکر معمولی بریزید
کره نرم شده:125 گرم
تخم مرغ زده شده: 2 عدد
باتر میلک:1 پیمانه (طرز تهیه اش پایین صفحه)
شکلات نوتلا
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
ابتدا فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید...قالب های کاپ کیک رو کپسول بذارید
مواد خشک رو الک کرده و در یک ظرف با شکر مخلوط و ویسک کنید (ویسک = همزن دستی)

تخم مرغ زده شده و کره نرم شده و باتر میلک رو اضافه کرده و با لیستک مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه



از مایه کیک کمی در قالب ها ریخته
روی اون 1 قاشق چایخوری نوتلا بریزید

روی نوتلا کمی دیگه زا مایه کیک بریزید

قالب رو به مدت 20 دقیقه در فر بذارید...ممکنه از 20 دقیقه یه 5 دقیقه ای بیشتر بشه
پس سر بیست دقیقه حتما با خلال دندون چک کنید

این کیک پف بسیار عالی داره و داخلش به بافت مذاب از نوتلا هست که اونو عالی میکنه

داخل کیک خیلی نوتلا هست تاسفانه برش من از یه جای کم نوتلا هست و چون این کاپ کیک ها رو برای خودم
نپخته بودم نشد یکی دیگه برش بدم

نوش جان

باتر میلک:
1 لیوان شیر در لیوان بریزید و 1 قاشق غ خ سرکه سفید یا آبلیمو توش بریزید و 15 دقیقه بذارید یه جای گرم
میبینید که بریده بریده شده همش بزنید و در انواع غذاها و کیک و کاپ کیک و... ازش استفاده کنید
کیفیت کارتون رو عالی میکنه