این مافین جز خوشمزه ترین مافین هایی بود که درست کردم
واییییییییییییییییییییییی عطر کارامل و طعم نارگیلش آدمو دیوونه میکنه
حتماااااااااااااااااااااااا امتحانش کنید وگرنه از کفتون رفته بدجــــــــــــــــــــــــــور
مواد لازم برای 8 مافین:
شیر عسلی : 1 قوطی (برای درست کردن شیر عسلی در خانه اینجـــــــــــا رو ببینید)
آرد: 70 گرم (هر پیمانه یا لیوان آرد 125 گرم)
پودر نارگیل:20 گرم (هر پیمانه یا لیوان پودر نارگیل 90 گرم)
تخم مرغ:1 عدد
بیکینگ پودر:1 قاشق چ خ
وانیل: نصف قاشق چ خ
کره:50 گرم

ابتدا 1 قوطی شیر عسلی رو تو آب بذارید طوری که روشو کامل آب بگیره و 3 ساعت رو حرارت بذارید تا بجوشه
بعد از سه ساعت شیرعسلی شما تبدیل به سس دولسه دلچه یا سس کارامل شیریی شده
برای درست کردن دولسه دلچه در منزل به اینجــــــــــــــــــا مراجعه کنید

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید و کپسولهای کاغذی رو هم در قالب مافین بچینید
در یک طرف آرد و پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو الک کرده و ویسک کنید

5 قاشق غ خ از دولسه دلچه رو با تخم مرغ و وانیل و کره مخلوط کنید مخلوط به شکل یه کرم میشه


مخلوط آرد و پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو به مایه اضافه کرده و با لیستک یا قاشق آرام به صورت دورانی مخلوط کنید
تا یکدست بشه

از مایه 1/3 کپسولها رو پر کنید
1 قاشق چایخوری از دولسه دلچه روی مایه بریزید
و مقداری دیگه از مایه کیک رو روی سس بریزید تا در کلا 2/3 کپسولها پر بشه



قالب رو به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید
من بیشتر از 20 دقیقه موند (ازشون یادم رفت) و باعث شد دولسه دلچه ته نشین بشه)

هرچی از خوشمزگی و خوش عطری این مافین بگم کم گفتم



این هم مافین های عالی که برای چندمین بار درست کردم...فوق العاده اس این مافین

