الی بانو


تو حال و هوای این روزای محرم خیلی ها نذری دارن و تو هیئت ها نذری پخش میکنن

کیک یزدی یه گزینه ی خوب و راحته برای کسایی که میخوان خودشون نذریشونو درست کنن

من این کیک رو از سایت روز منو یاد گرفتم و همون دستور رو براتون میذارم

این دستور 17 تا کیک به من داد

مواد لازم: 
آرد: 1 و نیم لیوان یا 1/5 پیمانه 
 
شکر:2/3 لیوان یا 2/3 پیمانه
 
ماست1/2 لیوان یا نصف پیمانه
 
روغن مایع: 1/2 لیوان یا نصف پیمانه
 
تخم مرغ:2 عدد 
 
بیکینگ پودر:1 ق م 
 
پودر هل: 1/2 ق م 
 
گلاب: 2 ق غ 
 
فر رو روی حرارت 180 درجه روشن میکنیم. 
 
همه مواد رو دقیق اندازه گیری میکنیم و میذاریم جلو رومون
 
تخم مرغ ها رو میریزیم تو یه ظرف و یک دقیقه خوب با همزن میزنیم تا خوب پف پفی بشه 
 
سپس شکر رو بهش اضافه میکنیم و 4 دقیقه دیگه خوب میزنیم تا کمرنگ و یه ذره کشدار بشه. 
 
 
 
 
 
 
سپس روغن رو اضافه میکنیم، یک دقیقه میزنیم، بعد از اون هم ماست رو اضافه میکنیم دوباره یک دقیقه میزنیم. 
 
 
 
 
 
 
حالا هل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و یه چند ثانیه دیگه با همزن میزنیم. 
 
 
 
 
 
آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم رو در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم، و خیلی آرام با قاشق به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا آرد کاملا با مواد
 
مخلوط بشه. 
 
 
 
 
 
 
 
 
سپس مواد رو داخل کاپ های مورد نظر میریزیم و و روشون کنجد یا خلال پسته میریزیم 
 
 
 
 
میذاریم تو فر (که از قبل روشن کردیم) به مدت 20دقیقه. یا تا موقعی که روشون طلایی بشه و توستر از کیک تمیز بیرون بیاد
 
برای من 25 دقیقه طول کشید
 
 
 
بعد از پخت یکم گریل رو روشن کنید که روی کیک هم خوشرنگ بشه
 
اینم کیک های خوشگل موشگلمون
 
که خیلی هم خوشمزه و خوش عطر و لطیف بودن
 
 
نوش جان
 
 
 
 
ببینین چه بافتی دارن:
 
 
اینم یکی از کیک ها که ماهان خوردش
 
 
 
اینم چندتا عکس دیگه:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
این هم کیک یزدی هایی که دوست گلم شیده از رو همین دستور درست کرده
 
 
 
 
و این هم کیک یزدی های روز عاشورا که تو اینا زعفرون هم ریختم برای همین خوش رنگ تر شدن
 
 
 
 
 
 
 
 
 
اینم با نوتلا برای ماهان جون
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





بورانی کدو سبز


کیک کره ای


میلک شیک توت فرنگی


کیک لبو






نظرات شما


مامان زهرا :

سلام
من امروز این کیک رو درست کردم...خیلی خوشمزه در اومد...ممنون از سایت خوبتون

**************************************************

سلام عزیزم...نوش جان

نسیبه :

سلام
درست کردم عالیییییییییییی بود واقعا دست شما درد نکنه
از همه کیکایی که تا حالا درست کردم بهتر شد دخترم کلی دوست داشت بازم ممنون

****************************************************

سلام دوست عزیز

نوش جان شما و دختر خانمتون ...همیشه سالم باشن

سارا :

سلام
من درستش کردم ولی خعلی شیرین بود
شکرشو دقیق همی اندازه زدم
چرا ایجور شد؟:(

----------------------------

سلام

این دستور رو چندتا دوستان هم درست کردن ومن هم چندین بار درست کردم

شیرینیش خوب بود مطمئنی 2/3 لیوان ریختی؟؟؟یه وقت 2 لیوان نریخته باشی؟؟؟

ناهید :

سلام خانمی
من درس کردم عالی شد دستت گلت درد نکنه

--------------------------------

سلام عزیزم

نوش جون دوستم

آی چیچک :

یه سوال دارم میشه کیک یزدی رو تو قابلمه هم درست کرد مثل کیک فنجونی.من خیلی کیک یزدی دوست دارم و فر ندارم و اینجا هم کیک یزدی نیست.متشکر میشم راهنمایی کنید

------------------------------------

عزیزم من امتحان نکردم اما کار نشد نداره

امتحان کن من حس میکننم میشه اینکار رو کرد

اگه امتحان کردی حتماااااااااااااااااااااااااا خبرشو بهم بده

معصومه :

با سلام و خسته نباشید برای پف کردن بیشتر کیک یزدی چکار کنم درست کردم خوب شد ولی زیاد پف نکرد

--------------------------------

سلام دوست عزیز...ممنونم

شما احتمالا بیش از اندازه مواد رو هم زدی و به جای دورانی هم زدن مواد رو معمولی هم زدی و باعث شدی حباب های موجود در مایه کیک از بین بره

یا اینکه فر شما  از قبل گرم نبودهه یا برعکس خیلی بیش از حد تو فر مونده و پفش خوابیده یا اینکه بین پخت کیک در فر رو باز کردید

هدی :

سلام الی جون
ی سوال موادکه آماده میشه سفته
و اینگه موقعی که ارد رو اضافه میکنیم حتما باید با قاشق بزنیم نمیشه با همزن زد

----------------------------

سلام عزیزم

خیلی سف نیست عزیزم

تا 5 یا 6 ثانیه اشکال نداره با همزن بزنی

شهره :

خیلی خیلی ممنون واقعا که زحمت کشیدی

---------------------

khahesh mikonam dooste aziz

زهرا :

سلام ،ممنون بابت دستور خوبتون وعكس از مراحل انجام كار من درست كردم عالي شد .خسته نباشيد

----------------------------

سلام عزیزم

نوش جان

سپیده :

خیلی خوشمزه به نظر میرسن
حتما درست میکنم....خسته نباشی

***************

ممنونم عزیزم

سلامت باشی

اگه درست کردی عکسشو برام ایمیل کن 

تکستاره :

اردش چه نوع اردیه

****************

آرد سفید قنادی

شیده :

عزیزم پختم عالی شدن
ممنون

**************

نوش جان عزیزم

فرشته :

کاش از پیمانه هات عکس بندازی

ممنونم از بابت دستورت

*************

حتما عزیزم

پائوروچیستا :

عالی بود الی جون

**********

فدات عزیزم

کفایت :

راستی این مقدار چند تا کاپ کیک به شما داد خانم؟

**********

عزیزم این رسیپی 17 تا کیک به من داد

کفایت :

خیلی عالی بود آشپز هنرمند.

*****************

ممنونم دوست عزیز

شیده :

ممنون
عالی بودن حتما درست میکنم

**********

خواهش میکنم شیده جان