تو حال و هوای این روزای محرم خیلی ها نذری دارن و تو هیئت ها نذری پخش میکنن
کیک یزدی یه گزینه ی خوب و راحته برای کسایی که میخوان خودشون نذریشونو درست کنن
من این کیک رو از سایت روز منو یاد گرفتم و همون دستور رو براتون میذارم
این دستور 17 تا کیک به من داد
مواد لازم:
آرد: 1 و نیم لیوان یا 1/5 پیمانه
شکر:2/3 لیوان یا 2/3 پیمانه
ماست1/2 لیوان یا نصف پیمانه
روغن مایع: 1/2 لیوان یا نصف پیمانه
تخم مرغ:2 عدد
بیکینگ پودر:1 ق م
پودر هل: 1/2 ق م
گلاب: 2 ق غ
فر رو روی حرارت 180 درجه روشن میکنیم.
همه مواد رو دقیق اندازه گیری میکنیم و میذاریم جلو رومون
تخم مرغ ها رو میریزیم تو یه ظرف و یک دقیقه خوب با همزن میزنیم تا خوب پف پفی بشه
سپس شکر رو بهش اضافه میکنیم و 4 دقیقه دیگه خوب میزنیم تا کمرنگ و یه ذره کشدار بشه.
سپس روغن رو اضافه میکنیم، یک دقیقه میزنیم، بعد از اون هم ماست رو اضافه میکنیم دوباره یک دقیقه میزنیم.
حالا هل و گلاب رو هم اضافه میکنیم و یه چند ثانیه دیگه با همزن میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو که الک کردیم رو در چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم، و خیلی آرام با قاشق به حالت دورانی مخلوط میکنیم تا آرد کاملا با مواد
مخلوط بشه.
سپس مواد رو داخل کاپ های مورد نظر میریزیم و و روشون کنجد یا خلال پسته میریزیم
میذاریم تو فر (که از قبل روشن کردیم) به مدت 20دقیقه. یا تا موقعی که روشون طلایی بشه و توستر از کیک تمیز بیرون بیاد
برای من 25 دقیقه طول کشید
بعد از پخت یکم گریل رو روشن کنید که روی کیک هم خوشرنگ بشه
اینم کیک های خوشگل موشگلمون
که خیلی هم خوشمزه و خوش عطر و لطیف بودن
نوش جان
ببینین چه بافتی دارن:
اینم یکی از کیک ها که ماهان خوردش
اینم چندتا عکس دیگه:
این هم کیک یزدی هایی که دوست گلم شیده از رو همین دستور درست کرده
و این هم کیک یزدی های روز عاشورا که تو اینا زعفرون هم ریختم برای همین خوش رنگ تر شدن
اینم با نوتلا برای ماهان جون