یادتون باشه طی ۲۰ دقیقه اول به هیچ وجه در فر رو باز نمیکنیم چون پف کیکتون بلافاصله میخوابه .


حالا میریم سراغ بخشهای خوب خوب کیکمون
ژلاتین رو میپاشیم رو آب گرم و میزاریم تا 5 دقیقه بمونه تا بره ته ظرف و نرم بشه.
تو این فاصله شیر رو داغ میکنیم اما نمیزاریم به مرحله جوش برسه . ژلاتین رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم .
شکلات شیری رو خرد میکنیم.شیرداغ و ژلاتین رو که با هم مخلوط کرده بودیم رو اضافه میکنیم به شکلات
و میزاریم تا2 دقیقه بمونه و شکلات آب بشه با گرمای شیر .
بعد ۲ دقیقه هم میزنیم تا یه دست بشه .
خامه رو بدون پودر شکر هم میزنیم تا زمانی که پف کنه .
شوکلاتمون وقتی سرد شد خیلی سرد نه چون توش ژلاتین داره و میبنده، همین که گرماشو از دست داد خوبه ، نصف خامه رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم دورانی تا خامه کاملا با شکلات یه دست بشه و دوباره باقیمانده خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
این مرحله یکی از بهترین مرحله های درست کردن این کیکه .
نصف کیک رو تو قالب کمربندی میزاریم( یه نکته اینکه من قالب کمربندی نداشتم و از ظرف یه بار مصرف استفاده کردم که دو تا متوسط کیک تونستم درست کنم پس نگران قالب نباشید چون ظرف خیلی راحت تره و شما در نهایت با قیچی میبریدش و کیک رو جدا میکنید). من کیک رو وقتی تو قالب گذاشتم کاملا فشارش دادم ته قالب تا فشرده بشه و بچسبه به اطراف قالب و همه قالب رو بگیره که زمانی شکلات موس رو اضافه میکنیم کاملا روی کیک رو بگیره و به ما بین کیک و قالب نره. با این کار حجم کیکتون هم کمتر میشه .
حالا شکلات موس شیری رو اضافه میکنیم روش و خوب پخش میکنیم تا یه دست بشه .
پس روش پلاستیک میزاریم تا بو نگیره کیکمون و میزاریم تو یخچال واسه یه شب کامل یا یا صبح تا عصر یا حداقل واسه ۴ ساعت .(من 2 ساعت تو فریزر و 3 ساعت تو یخچال گذاشتم)
واسه درست کردن شکلات موس سفید دقیقا طبق همون مراحلی که واسه شکلات شیری انجام دادیم رو دوباره انجام میدیم.
ژلاتین رو میپاشیم رو آب گرم و میزاریم تا 5 دقیقه بمونه تا بره ته ظرف و نرم بشه. تو این فاصله شیر رو داغ میکنیم اما نمیزاریم به مرحله جوش برسه . ژلاتین رو اضافه میکنیم به شیر و هم میزنیم .
شیرداغ و ژلاتین رو که با هم مخلوط کرده بودیم رو اضافه میکنیم به شکلات و میزاریم تا ۲ دقیقه بمونه و شکلات آب بشه با گرمای شیر .
خامه رو بدون پودر شکر هم میزنیم تا زمانی که پف کنه .
شکلاتمون وقتی سرد شد خیلی سرد نه چون توش ژلاتین داره و میبنده، همین که گرماشو از دست داد خوبه ، نصف خامه رو اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم دورانی تا خامه کاملا با شکلات یه دست بشه و دوباره باقیمانده خامه رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا پنیر خامه ای رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم( پنیر خامه ای رو میتونید حذف کنید من به سلیقه خودم اضافه کردم که اتفاقا عالی شد)
این شکلات موس سفید رو میریزیم رو لایه قبلی این کیک که همون شکلات موس شیری بود که چندین ساعت تو یخچال بوده و حسابی سرده و خودش رو گرفته .

سطحش رو صاف میکنیم و میزاریم تو فریزر واسه ۱ ساعت .
بهتره بزارید تو فریزر بعد ۲ ساعت بزارید تو یخچال .
دمای یخچال باید خیلی سرد باشه .
خوب میریم واسه مرحله نهایی این کیک که تهیه سس شکلاتیه .
شکلات شیری یا تلخ رو با وانیل مخلوط میکنیم.
خامه رو با روغن مایه میزاریم تو ماکروفر یا اجاق گاز تا داغ بشه اما به جوش نیاد .

خامه داغ رو میریزیم رو شوکلاتمون و میزاریم ۲ دقیقه بمونه . بعد ۲ دقیقه هم میزنیم تا کاملا شکلات با خامه مخلوط بشه.
وجود روغن مایع موجب میشه که این سس شوکلاتیمون براق بشه .

وقتی گرمشو از دست داد و کم کم داشت سرد میشد لایه آخر رو میریزیم رو کیکمون و میفرستیمش بره تو فریزر واسه ۱ ساعت دیگه .
بعد یه ساعت میزارمش تو یخچال .



نکته خیلی خیلی مهم واسه سرو این کیک شکلاتی اینه که از یه چاقوی تیز باریک استفاده میکنیم تا همه لایه ها تمیز بریده باشند . واسه هر اسلایسی هم که میبرید یه دستمال کنارتون باشه که چاقوتونو تمیز کنید و باز اسلایس بعدی رو ببرید.
وقتی آماده شد اگه ظرفتون یه با مصرف بود راحت با قیچی اونو ببرید و کیک رو تو ظرف بذارید


این کیک خیلی خیلی خوشمزه اس تا حالا کیک به این خوشمزگی نخورده بودم جدی میگم




