مریم بانو


این کیک رو درست کردم برای دوستم. اون که خیلی خوشش اومد امیدوارم شما هم درست کنید و از خوردن این رولت نرم و لطیف لذت ببرید.

مواد لازم:

تخم مرغ                     4 عدد

ارد                            سه چهارم پیمانه

شکر                         سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر                 یک دوم قاشق چایخوری

وانیل                        یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

همه مواد بجز آرد رو بريزيد تو كاسه (حتي بيكينگ پودر) و با همزن با سرعت بالا 5 دقيقه بزنيد. اگر با اون همزن صنعتي ها ميزنيد بزاريد رو درجه 8 و 5 دقيقه بزاريد بزنه.
اينقدري كه ميبينيد حجمش 2 برابر شده.و حسابي سفيد شده. الان وقتشه كه آرد رو اضافه كنيد. خوب هم بزنيد كه آرد مخلوط شه. نترسيد اگه خوب بهم بزنيد هم پفش نميخوابه.

کف قالب 30*40 رو کاغذ روغنی بزارید و از مایع داخلش بریزید و بزارید داخل فری که از 15 دقیقه قبل روشن کردید. درجه حرارت هم 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد هست. حدود هشت تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر. فقط حواستون باشه که زود میسوزه.

وقتی پخت و از فر خارجش کردید یه پارچه نخی بزارید روش و اجازه بدید 5 دقیقه به همون حالت بمونه تا خنک بشه. بعد قالب رو برگردونید تا کیک روی پارچه قرار بگیره حالا با دقت کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید. و با کمک پارچه ای که زیر کیک هست رولش کنید و بزارید همونجور بمونه تا خنک بشه. فقط هر چند دقیقه یکبار پارچه رو از روش بردارید تا عرق نکنه و زود بزارید. وقتی کاملا خنک شد کیک رو باز میکنیم و روش خامه میزنیم و به دلخواه میتونیم موز یا گردو و دارچین یا توت فرنگی بزاریم. حالا دوباره رولش میکنیم و روش هم خامه یا شکلات میزنیم و میزاریم تو یخچال تا 5 ساعت بمونه تا خوشمزه تر بشه. بیشتر هم بمونه اشکال نداره

نکته 1) محض احتیاط کاغذ روغنیتونو چرب کنید.

نکته 2)میشه از قالبهای کوچکتر هم استفاده کرد اما در عوض مدت پختتون بیشتر میشه

نکته 3) اگه کاغذ روغنی به سادگی از کیکتون جدا نشد یه تکه یخ بگیرید و روش بمالید تا جدا بشه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش ماست ساده


حلوا با موز


شربت شاه توت


میرزاقاسمی






نظرات شما


ستاره :
سلام من درستش کردم بعد از فر درآوردم حدود به ربع بیست دقیقه شاید کمی بیشتر گذاشتم خنک شه بعد با پارچه تمیز راحت رولش کردم گذاشتم تو یخچال نیم ساعت بعد درش آوردم پارچه هم دراوردم روش خامه گذاشتم ترک خورده بود بعد دوباره خواستم رول کنم دیگه کامل شکست لطفا بگید چیکار کنم نشکنه😯😣😢
*******************************************************************
سلام
کیک اگه زیادی بپزه یا کم بپزه
یا خیلی زیادی خنک بشه و یا ضخیم باشه میشکنه دوستم
mina :

سلام یعنی آرد رو هم با همزن بزنیم؟؟

................................................................

سلام بله اشکال نداره...البته با لیستک هم میتونی مخلوط کنی

m&r :

عزیزم
من یه بار کیک درست کردم
سفیده تخم مرغ رو با شکر هم زدم
اصلا پف نکرد
شما میگین همه رو با هم هم بزنیم ایا کامل پف میکنه

 

*******************

 

دستورهای کیک با هم متفاوته. اتفاقا این کیک خوب میشه

فاطمه :

من کیکم رول نشد میشکند چرا؟

----------------------------------

ممکنه کیک شما ضخیم باشه یا خیلی زیاد پخته و خشک شده باشه و یا اینکه وقتی که خیلی سرد شده اولین مرحله ی رول کردن رو انجام دادید

فاطمه :

سلام خسته نباشيد وب شما عاليه .فقط منم نظر پريا خانوم دارم كه عالي تر بشه ممنون ميشم

----------------------------------

سلام عزیزم ممنونم

اگه یه گشتی تو سایت بزنید متوجه میشید که بیش از 90 درصد دستورات با مراحل کامل هستند

بهارک :

سلام خانم کدبانو .میشه از خامه صبحانه استفاده کرد

*************************

سلام اگه روش فرم دادن خامه صبحانه رو بلد باشی بله میشه 

خیلی بهترم میشه

اینجا روششو ببین

http://www.cheftayebeh.ir/2010/07/30.html

گلی :

سلام من درستش کردم عالی بود ولی وقتی خواستم از پارچه جداش کنم بهش چسبیده بود و یه لایه کنده شد با نایلون نمیشه ؟؟

********************************************

سلام دوست عزیزم

مریم بانو با پارچه اینکار رو کرده

من خودم چیزی نذاشتم همینطوری با دست راحت رولش کردم

آره میتونی بانایلون یا سلفون درستش کنی

mishad :

سلام مریم جان خوبی خانم کدبانو؟
خانومی من میخوام این کیک رو درست کنم
خانومی این کیک شیر نداره؟
در ضمن موقع رول کردن کیک پارچه نخی لای کیک قرار نمیگیره؟
خامه از قنادی بگیرم؟
در ضمن هر پیمانه دویست گرم هست؟
برای رنگی کردن خامه چه نوع رنگی با چه مارکی بخرم؟
برای این مقدار کیک چقدر خامه بگیرم؟

ببخشید سوالهام زیاد شد
ممنون از پاسخگویی ات

*************************

سلام عزیزم من و ای بانو هر دو این کیک رو درست کردیم و امتحانشو پس داده

این کیک شیر نداره

گیر نمیکنه اون پارچه ولی الی بدون پارچه زمانی که کیک هنوز یکم گرم بود رولش کرده و مشکلی پیش نیومده

خامه از لوازم قنادی ها یا قنادی و یا سوپری های بزرگ بخر

 

هر پیمانه 16 قاشق غذا خوری هستش

رنگ خوراکی بخر مارکش تو ذهنم نیست

1 خامه نیم کیلویی

ممنونم بخاطر اینکه به ما سر زدی عزیزم

پریا :

مرسی عزیزم.یه درخواست داشتم اگه امکانش باشه.
لطفا عکس از مراحل کار بزارید.سایز عکس کوچیک باشه اشکال نداره ولی بعضی نکات که برای یه تازه کار، بهتر عملی نشون داده بشه. 8

----------------------------------------------------------------------------

سلام عزیزم چشـــــــــــــــــــــــــــــــم حتما

مهدیه :

سلام من فر ندارم تو ماکروفر میشه پخت

******************************

عزیزم کیک تو ماکروفر کیفیت خوبی نداره و خشک و سفت میشه من اصلا این ریسک رو تاحالا نکردم