الی بانو


این کیک خوشمزه مربوط به استان یزد میشه

و بسیار خوشمزه و معطره و البته خیلی راحت درست میشه

این کیک طعم همون کیک یزدی های کوچولو رو میده که امیدوارم قسمت بشه و از حاج خلیفه یزد بخرید

این سایت حاج خلیفه علی رهبر www.shiriniyazdi.com که من عاشق شیرینی هاشم و هروقت یزد میرم حتما

همه نوع از شیرینی هاشو میخرم

 

مواد لازم برای یک قالب مستطیل حدود 20×30

تخم مرغ  :3 عدد
شکر: یک پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
آرد: 200 گرم
ماست :نیم پیمانه
روغن مایع : نیم پیمانه
هل سائیده : 1/4 ق چ
بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
پودر پسته: در صورت تمایل برای روی کیک
 
مواد لازم برای شربت کیک:
شکر نصف پیمانه
آب 1/3 پیمانه
گلاب: 1/4 پیمانه
زعفران سائیده : نوک ق چ
 
شهد رو به این صورت آماده کنید :
شکر و آب و گلاب و زعفران رو در ظرف ریخته روی حرارت بذارید تا بجوشه و یه اپسیلون غلیظ بشه
خیلی کم مثل شهد مربا نشه هااااا و بذارید کنار تا خنک شه
 
فر روی 180 درجه روشن کنید
 
سفیده رو میزنیم تا سفید و سفت بشه و از ظرف نریزه و میذاریمش تو یخچال :
 
 
زرده ها و شکر و هل رو حدود 3 دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه
 
 
حالا گلاب و ماست  رو اضافه و خوب میزنیم
 
 
 
روغن رو هم اضافه و مخلوط میکنیم
 
 
آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کرده و آرام در دو مرحله به مواد اضافه کرده و با لیستک به صورت دورانی مخلوط میکنیم
 
 
سفیده رو آرام و در دو مرحله به مایه اضافه کرده و با لیستک به صورت دورانی و آرام با مواد مخلوط میکنیم
 
 
 
کف قالب کاغذ روغنی میندازیم
مایه رو تو قالب می ریزیم. دقت کنین که این مایه خیلی سفت نیست و اگه خیلی ارتفاع مایه کیک زیاد باشه داخل کیکتون خام می مونه.
قالب انتخاب کنید که ارتفاع مایه از 2 سانت بیشتر نشه.میتونید روی مایه کنجد ، خلال پسته یا بادام یا گردو و ... بریزید 
قالب رو به مدت 40 تا 50 دقیقه یا زمانی که تستر تمیز از کیک خارج بشه در فر بذارید
 
 
 
کیک رو از فر خارج کرده و از قالب دربیارید و کاغذ روغنی رو از پشتش جدا کنید
تا هنوز کیک داغه با چنگال روش سوراخهایی ایجاد کنید و شربت که خنک شده رو روی کیک بریزید
و با خلال پسته روشو بپوشونید
بذارید خنک بشه سپس به اندازه دلخواه برش بزنید
 
 
 
 
 
کیک خوشمزه ما آماده اس و با چای بسیار میچسبه من که خیلییییییییییییییی دوسش دارم
بی نظیره مخصوصا برای مناسبتهای مختلف
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





فيله استيك پيتزا يولا


ته چین ماهی


لیست آموزشی کارگاه در آبان ماه 94


غوره مسما با مرغ






نظرات شما


ترانه :

سلام کارهاتون خیلی قشنگ و خوشمزست.
شف عزیز این کیک بهتره یا کیک یزدی .؟؟میشه این کیک و تو قالبت کاپ کیک درست کرد وسطش خمیر نیمشه؟؟با تشکر

**********************************

سلام ترانه جون ممنونم از محبت بی دریغی که نسبت به من دارید ....طعمش تو همون مایه های کیک یزدی هست

تو قالب کاپ کیک هم میشه درستش کرد...البته یه دستور خوشمزه دیگه هم از این نوع تو راهه

زهرا :

ممنونم از راهنماییت................بووووووووووووووس

**************************************************************************************

خواهش میکنم عزیزم

زهرا :

سلام عزیزم,ممنون از دستورات خوبی که میزاری
میشه بگی ۲۰۰ گرم حدودا چند پیمانه میشه؟پیمانه هات پیمانه پلوپز هستن یا این لیوانایدسته دار....ممنون خانومی من خیلی مبتدی هستم به خاطر این ازت پرسیدم

*****************************************

سلام عزیزم خواهش میکنم...دوست گلم برای اینکه خیلی کامل و با تصویر پیمانه ها و مقیاس ها رو یاد بگیرید لطفا این لینک رو کامل مطالعه کنید

http://chefartist.ir/showpages580.html

مرسده :

سلام عزیزم ممنون از سایتت واقعا عالیه مرسی

***************************

سلام دوست عزیز

خواهش میکنم لطف دارید

افسانه :

سلام.خوبی اجی جونم؟ نبودی فک کردم مسافرتی چیزی رفتی.اجی من واس اون کاکا ک درست کردیا دو دفه پیام گذاشتم ولی اصلا تاییدش نکردی جوابشم ندادی.همونایی ک تو روغن سرخ کردین بعدش مثل کیک درست کردین ولی واس کاکای اولی یعنی پست اولتون نظر دادم ولی.....

*********************

سلام عزیزم

ممنونم..بله مسافرت بودم

جواب اون سوال رو خیلی وقته دادم و تایید هم کردم یکم دقت کنید

زهرا (مامان ریحانه) :

سلام
من خیلی وقته مطالب سایت بی نظیرتون رو دنبال میکنم.ممنون به خاطر دستورات کامل و عکسای گویایی که می ذارید.خیلی دوستون دارم.
این کیک یزدی به نظر عالی میاد.فقط ننوشته بودید هل رو باید کجا اضافه کنیم؟

***********************

سلام عزیزم

ممنونم از محبت و لطف شما دوستم

خوب شد گفتید جا انداخته بودم

هل رو به زرده و شکر باید اضافه کنید