این کیک خوشمزه مربوط به استان یزد میشه
و بسیار خوشمزه و معطره و البته خیلی راحت درست میشه
این کیک طعم همون کیک یزدی های کوچولو رو میده که امیدوارم قسمت بشه و از حاج خلیفه یزد بخرید
این سایت حاج خلیفه علی رهبر www.shiriniyazdi.com که من عاشق شیرینی هاشم و هروقت یزد میرم حتما
همه نوع از شیرینی هاشو میخرم
مواد لازم برای یک قالب مستطیل حدود 20×30
تخم مرغ :3 عدد
شکر: یک پیمانه
گلاب : یک چهارم پیمانه
آرد: 200 گرم
ماست :نیم پیمانه
روغن مایع : نیم پیمانه
هل سائیده : 1/4 ق چ
بیکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
پودر پسته: در صورت تمایل برای روی کیک
مواد لازم برای شربت کیک:
شکر نصف پیمانه
آب 1/3 پیمانه
گلاب: 1/4 پیمانه
زعفران سائیده : نوک ق چ
شهد رو به این صورت آماده کنید :
شکر و آب و گلاب و زعفران رو در ظرف ریخته روی حرارت بذارید تا بجوشه و یه اپسیلون غلیظ بشه
خیلی کم مثل شهد مربا نشه هااااا و بذارید کنار تا خنک شه
فر روی 180 درجه روشن کنید
سفیده رو میزنیم تا سفید و سفت بشه و از ظرف نریزه و میذاریمش تو یخچال :
زرده ها و شکر و هل رو حدود 3 دقیقه میزنیم تا سفید و کشدار بشه
حالا گلاب و ماست رو اضافه و خوب میزنیم
روغن رو هم اضافه و مخلوط میکنیم
آرد و بیکینگ پودر رو 3 بار الک کرده و آرام در دو مرحله به مواد اضافه کرده و با لیستک به صورت دورانی مخلوط میکنیم
سفیده رو آرام و در دو مرحله به مایه اضافه کرده و با لیستک به صورت دورانی و آرام با مواد مخلوط میکنیم
کف قالب کاغذ روغنی میندازیم
مایه رو تو قالب می ریزیم. دقت کنین که این مایه خیلی سفت نیست و اگه خیلی ارتفاع مایه کیک زیاد باشه داخل کیکتون خام می مونه.
قالب انتخاب کنید که ارتفاع مایه از 2 سانت بیشتر نشه.میتونید روی مایه کنجد ، خلال پسته یا بادام یا گردو و ... بریزید
قالب رو به مدت 40 تا 50 دقیقه یا زمانی که تستر تمیز از کیک خارج بشه در فر بذارید
کیک رو از فر خارج کرده و از قالب دربیارید و کاغذ روغنی رو از پشتش جدا کنید
تا هنوز کیک داغه با چنگال روش سوراخهایی ایجاد کنید و شربت که خنک شده رو روی کیک بریزید
و با خلال پسته روشو بپوشونید
بذارید خنک بشه سپس به اندازه دلخواه برش بزنید
کیک خوشمزه ما آماده اس و با چای بسیار میچسبه من که خیلییییییییییییییی دوسش دارم
بی نظیره مخصوصا برای مناسبتهای مختلف